Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Fjällräven Lappland Hybrid Jaktdress Dame

  SKU: StandalonePackage62
  Lett, slitesterk jakktdress til aktive jaktformer, laget i elastisk stoff og G-1000 Silent Eco. Avtakbar hette, radiofeste og flere praktiske lommer, inkludert en ammunisjonslomme.

  Fjällräven Lappland Hybrid Jaktdress Dame

  En komplett jaktdress til en utrolig pris! Vi har kjøpt opp et parti av den populære g-1000 jaktdressen til Fjällräven! Velg mellom de tilgjengelige jakkene og buksene under her og få en komplett dress til kun 3 399.- Bukse og jakke kan også kjøpes separat.

  Jakke

  Lett og slitesterk jakke for den kresne jeger som er ute etter høyst funksjonelt utstyr til aktive dager på jakt. Utformet slik at du kan bevege deg raskt og fritt over store avstander. Jakkens "DNA" er hentet fra den prisbelønte Keb Jacket, med vind- og vannavstøtende G-1000 Silent Eco i gjenvunnet polyester og økologisk bomull foran, på skuldrene og underermene, mens bakstykket, overermene og lommene er laget i elastisk stoff. Resultatet er blitt en stille, lett og svært smidig jakke med førsteklasses pusteegenskaper. En rekke omhyggelig gjennomtenkte funksjoner gjør det enklere for deg å konsentrere deg om jakten og omgivelsene. Ett eksempel er den lett tilgjengelige ermelommen med ammunisjonsholdere på venstre erme, og festet for kommunikasjonsradio på venstre skulder. Ekstra ammunisjon kan oppbevares i et par store, flate lommer med klaffer nederst på fronten. Det er også to romslige, vertikale brystlommer, begge med glidelås og den ene med en innvendig nettinglomme med plass til en radio eller mobiltelefon. Glidelåsåpningen i sidene slipper ut overflødig varme, og glidelåsen foran er toveis, slik at den kan åpnes fra begge ender for ventilasjon. En velsittende, justerbar hette gir perfekt beskyttelse når det blåser kaldt, men har glidelås og kan tas av når den ikke er i bruk. Snorjustering i nederkant og borrelås på mansjettene.

  Bukse:

  Lette, varige bukser med optimal passform for aktiv jakt. Designet er basert på prisbelønte Keb Trousers som består av stretchmateriale for optimal bevegelsesfrihet og værbestandig, stille G-1000 Silent Eco bak, foran på lårene, over knærne og nederst på innsiden av bena. Et åpenbart førstevalg for fysisk intens jakt, som for eksempel småviltjakt som innebærer plutselige fysiske anstrengelser i variert terreng, eller for når man jakter med hunder. Ventilasjonsåpninger med glidelåser fra kne til hofte slipper ut overflødig varme, og de har også glidelåser på utsiden ved anklene. Sømmene på innsiden av lårene er plassert slik at sjansen for gnissing minimeres, og det doble laget til materialet over anklene beskytter mot slitasje fra støvlene. Det finnes også to lommer til hendene og en lomme til kniv. Sømmene på innsiden av lårene er plassert slik at sjansen for gnissing minimeres, og det doble laget til materialet over anklene beskytter mot slitasje fra støvlene. Stroppejustering med knapper nederst sikrer at buksen holder seg rundt støvlene, og det finnes et eget feste til skolissene. Forsterkninger der du kan feste selene gjør at de sitter godt, skulle du ta de i bruk. Åpning for knebeskyttere (et tilbehør).

  • Materiale: G-1000® Silent Eco: 65 % polyester, 35 % bomull, 63% polyamid, 26% polyester, 11% elastan
  • Områder med forsterkning: Skuldre
  • Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
  *
  *
  *
  Velg Jakke
  *
  kr 3 999,00
  kr 3 999,00
  kr 3 999,00
  kr 3 999,00
  Velg Bukse
  *
  kr 2 899,00
  kr 2 899,00

  Status

  PRIS :
  PAKKEPRIS :