Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Fjellsko

Fjellsko og fjellstøvler tilpasset ditt bruk

Når du skal velge fjellsko, er både funksjon og kvalitet viktig. Skal du gå lette turer i marka, klatre i fjellet eller gå langt, så finnes det en fjellsko tilpasset nettopp ditt behov. Til turer med tung ryggsekk kan et par gode fjellstøvler være tingen. Dette gjelder faktisk også på for eksempel interrail eller lengre turer hvor du bærer telt og utstyr med deg.

Stort utvalg av fottøy til jakt og villmarksturen

Sjekk ut vårt store utvalg av fjellsko til herre, dame og barn. Vi fører gode fjellsko av høyeste kvalitet, som Crispi fjellsko og merket Alfa. Hvis du skal gå lette turer i marka, kan lave fjellsko være tingen. De er lettere enn fjellstøvler, men mer slitesterke enn et par terrengstøvler eller joggesko. Selv om de gir litt mindre støtte enn et par fjellstøvler, er de langt bedre enn joggesko i litt røft terreng. Mange velger å bruke fjellsko til hverdags også. Vi fører lave fjellsko til dame og herre og også fjellsko til barn. 

Crispi – når kvalitet og design teller

Crispi Beiksdalen er helt klart en stor favoritt blant erfarne fjellfolk, og de er blant Norges mest solgte høykvalitetsstøvler, Crispi Valdres er en allroundstøvel i sportsutgave, en litt lettere støvel. Vi fører også andre Crispi fjellsko til dame, dame og herre, som Crispi Veslepiggen, Crispi Hunter, Crispi Kongsvoll og Crispi Briksdal. Alle er laget med forskjellig bruk og behov i tankene. Her finner du den perfekte fjellstøvelen til ditt bruk. 

Vi fører kun sko som tar deg hele veien

Når kun det beste er bra nok, så finner du det hos oss. Våre merker Crispi, Alfa og Treksta er utviklet av ledende produsenter på markedet innen fjellstøvler og fottøy. Skoene er utviklet for røft terreng på fjellet, til lange vandringer eller til søndagsturen. God funksjonalitet og stilig design gjør at du blir glad i støvlene dine. Og tar du godt vare på dem, har du gode fjellsko i flere år.

 

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Alfa Walk King Air APS GTX M

Allsidig, lett fjellstøvel.
kr 2 899,00

Alfa Walk Queen Air APS GTX W

Allsidig, lett fjellstøvel
kr 2 899,00

Crispi Valdres Fjellsko Sort

Ny lettvekter fra Crispi! Fjellsko som er komfortabel og allsidig! -Passer til et variert bruk.
kr 2 299,00

Crispi Veslepiggen Fjellsko Sort/ Signa Grønn

Crispi Veslepiggen er en skikkelig all-round sko med god komfort! Passelig stiv og stabil til å tåle lengre fjellturer i krevende terreng, men myk og komfortabel nok til bruk på mindre turer i skog og mark. Med den velkjente Crispi komforten og sin lette vekt er dette en favoritt for lange dager på tur!
kr 2 699,00

Alfa KNAUS ADVANCE GTX M BLACK/ORANGE

Lett og komfortabel, multifunksjonell terrengsko.
kr 1 999,00

Alfa Orre A/P/S GTX W Black/Turquise

“Sålen har god gelenkstivhet, god vridningsstabilitet og et stabilt hælsete. Denne støvelen tar derfor godt vare på beina dine i ujevnt terreng med tung bør.”
kr 2 399,00

Alfa Ramble Advance GTX W Black

Stabil og lett trail sko for både høy og lav puls.
kr 700,00

Alfa Ramble Advance GTX W Blue/Red

Stabil og lett trail sko for både høy og lav puls.
kr 700,00

Alfa WALK KING ADVANCE CLASSIC BROWN

Klassisk komfortabel fjellstøvel med Memoryfoam. Konstruert for fjellvandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.
kr 2 499,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side