Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Produkter tagget med 'Friluftsentusiasten'

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Aclima Fleecewool Hoodie W North Atlantic

  kr 1 899,00
  Den prisbelønte Aclima FleeceWool serien, er laget i Aclimas unike og selvutviklede fleece-stoff i 100% merinoull. Denne kolleskjonen beviser at fleece ikke nødvendigvis trenger å være laget av plast og avgi mikroplaster i havet. Ull er naturlig, nedbrytbart og ikke minst fornybart.

  Aclima Lightwool Beanie Navy blazer Onesize

  kr 299,00
  Lightwool Beanie er en lett og tynn lue som egner seg til aktiviteter med høy intensitet

  Bergans Budor Chair Pack Green Mud 35

  kr 2 300,00
  Budor Chair Pack er en komplett stolsekk spesielt designet for jakt og andre utendørsaktiviteter der man trenger en komfortabel sitteplass, som isfiske og fotografering.

  Bergans Vengetind Hip Pack 10 Black

  kr 699,00
  Nye Vengetind Hip Pack 10 er en romslig og komfortabel hoftesekk. Det ventilerende, justerbare og solide hoftebeltet, kombinert med to kompresjonsremmer, sørger for optimal stabilitet rundt midjen. En perfekt følgesvenn på kortere turer hvor du ikke har behov for ryggsekk.

  Bergans Vengetind Hip Pack 3 W/Bottle Green Mud

  kr 499,00
  Rumpetaske med flaskeholder.

  Bergans Vengetind Hip Pack 6 Green Mud

  kr 549,00
  Nye Vengetind Hip Pack 6 er en komfortabel og praktisk hoftesekk med ventilerende ryggparti. Det brede, justerbare hoftebeltet gir fast og stabilt feste rundt midjen.

  Crispi Briksdalen Sort/Rød

  kr 4 799,00
  God stabilitet med, optimal passform og godt grep. En bra kombinasjon av lav vekt og robusthet er denne klar for ekstreme utfordringer. Leveres med festeanordning til Crispi’s ankel gamasje.

  Crispi Valdres GTX sort/orange

  kr 3 799,00 kr 2 599,00
  Ny lettvekter fra Crispi! komfortabel og allsidig støvel til et variert bruk.

  Eagle Brenner 220 g m/slange og piezo

  kr 469,00
  Med piezotenning og slange. Solid, god og stødig brenner. Leveres med varetrekk.

  EXPED Synmat 9 M

  kr 1 800,00
  SynMat 9 er et prisvinnende liggeunderlag som ofte blir brukt som referanse standarden i bransjen. Her får du svært god komfort, varme nok for vinterturer og et svært robust liggeunderlag.

  Fauna Bjørnen EVO 40

  kr 2 899,00
  Fauna Bjørnen er stolsekkenes "Rolls-Royce". Forgjengeren kom alltid godt ut i test og senest fikk den nye EVO utgaven 9/10 i bladet Villmarksliv.

  Fenix CL09 Campinglykt Sort

  kr 399,00
  CL09 er en kompakt, elegant og kuldebestandig campinglykt. Nøytralt hvitt lys gir effektivt bedre fargegjengivelse, mens de omtalte multifunksjonelle røde og grønne lysene kan brukes som signallys. Denne campinglykten dekker kravene til camping og fotturer og er kompatibel med ARB-L16-700U, CR123A og 16340 batterier.

  Friluftsentusiasten