Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Gummistøvler

Slik velger du en god støvel

Et par gode gummistøvler kan være redningen både sommer og vinter. Gummistøvler er vel noe vi tradisjonelt forbinder med høst, men helårsbruk har faktisk blitt en del av motebildet. Vi fører gummistøvler til dame og gummistøvler til herre, og alle typer støvler i vårt sortiment tåler lange dager i terrenget. Hvilken type gummi som brukes i støvlene, er veldig viktig for både slitestyrken og komforten. Dårlig gummi vil for eksempel bli veldig stiv i kuldegrader, så er du ute etter en gummistøvel som alltid stiller opp, bør du gå for kvalitet som du finner hos oss.  

Stort utvalg av gummistøvler til jakt eller villmarksturen  

Vi har et stort utvalg av gummistøvler som tåler røff bruk i terreng og dårlig vær. Våre støvler er av høyeste kvalitet og er utviklet med tanke på jakt, friluftsliv og orientering. Både bønder og friluftselskere kan finne gode, slitesterke gummistøvler hos oss. Støvlene kommer i flotte design som egner seg for hverdagsbruk også, og de finnes i både dame- og herremodeller. Finn slitesterke gummistøvler fra Viking og Nokian her.

Hold deg tørrskodd med støvler fra Nokian og Viking 

Er du jeger eller friluftsmenneske og leter etter en røff gummistøvel du kan gå i hele dagen, så er Viking Trophy et utmerket valg. Disse støvlene ble kåret til beste kjøp i Villmarksliv allerede i 2010, og har siden da bare blitt bedre. Gummistøvler som Nokian Finntrim er en type støvler som har blitt en favoritt blant orienteringsløpere og terrengløpere, og det sier vel litt om kvaliteten og støtten du får i disse støvlene. Skal du bevege deg raskt i variert terreng, kan altså kan denne støvelen bli din nye favoritt. Her på nettsiden vår får du full oversikt over gummistøvler til all slags vær og bruk. 

 

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Gateway 1 Woodwalker 12'' Dark Brown Neoprenstøvel

Komfortabel og sjokkabsorberende som en joggesko! Grovt mønster for godt grep selv på mykt underlag.
kr 1 099,00

Gateway 1 Woodwalker 18'' Khaki Neoprenstøvel

Komfortabel og sjokkabsorberende som en joggesko! Grovt mønster for godt grep selv på mykt underlag. Støvel i neopren.
kr 1 099,00

Viking TROPHY II Green

Trophy ble kåret til «Beste kjøp» av Villmarksliv allerede i 2010 og er fortsatt en av de mestselgende. Fotpartiet har et tredobbelt gummilag for stabilitet og slitestyrke. Støvelen har høyt skaft og er utviklet for de mest krevende brukerne - for eksempel jegere og gjetere som er ute i fjellet hele dagen. Trophy er utstyrt med Vikings unike UGC® yttersåle, en slitesterk såle med dypt mønsker og med knaster som går i forskjellige retninger, også i fotbuen, for perfekt grep. Støvelen har en justerbar fold på skaftet for individuell tilpassning.
kr 1 299,00

Viking VICTORY II Green

Den er utviklet etter de strengeste kravene for brukere som trenger det aller beste - for eksempel jegere og gjetere som er ute i fjellet hele dagen. Forpartiet har et tredobbelt gummilag for økt stabilitet og slitestyrke. Victory er utstyrt med Vikings unike UGC® yttersåle som har grovt mønster og med knaster som står i forskjellige retninger for økt gripeevne. Støvelen har nylonkrage med hurtigsnøring.
kr 1 199,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side