Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Savage Gear sjøørret kombo

  Produsent: Savage Gear
  SKU: StandalonePackage57
  Sjøørret kombo som består av Savage Gear Parabellum CCS stang og Savage Gear Sg6 snelle. Velg mellom 2 delt og 4 delt stang. Passer til nybegynnere og viderekommende. Pris fra 2699,-
  Prisen må være fra kr 0,00 til kr 0,00

  Savage Gear sjøørret kombo

  Sjøørret kombo som består av Savage Gear Parabellum CCS stang og Savage Gear Sg6 snelle. Velg mellom 2 delt og 4 delt stang.
  Passer til nybegynnere og viderekommende.

  Savage Gear Parabellum CCS

  Bygget på perfekte Toray Carbon emner. Montert med Coil Control stangringer, AAA korkhåndtak med komfortabelt TPE-håndtak og dobbeltlåsede snellefester for perfekt følelse og ytelse. Flotte medium til raske emner, med tilgivende aksjon.

  • Toray Carbon
  • Sin Coil Control Guides
  • Alien lock Down R/S
  • TPE, no memory handles
  • Ready to Fish deluxe rod bags

  Savage Gear SG6 2500 FD

  SG6 er laget med en karbonforsterket kompositt (CRC) kropp og rotor, som er designet for økt stivhet og styrke, men med en mye lavere vekt enn standard grafittmateriale. Den kan håndtere alle ekstreme utfordringer du gir den, og den vil ikke svikte deg. Men det handler ikke bare om styrke, SG6 er fullpakket med andre smarte detaljer som en Braid-Ready spole som eliminerer behovet for monobacking, vår proprietære Dura Grease for jevn og langvarig drift, en aluminiumsspole, innskrudd diecast håndtak og T-formet lineklemme for enklere betjening. Denne snellen kommer til å få en stor fanklubb.

  *
  *
  *
  Velg Stang
  *
  kr 1 899,00
  kr 1 899,00
  Velg Snelle
  *
  kr 1 599,00
  Velg Sene
  kr 349,00
  kr 349,00
  kr 349,00
  kr 349,00

  Status

  PRIS :
  PAKKEPRIS :