Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Retur

  Gratis Bytte

  Var størrelsen eller varianten feil og du ønsker å bytte størrelse tar du kontakt på nettordre@jaktogfriluft.no. Vi sender deg da returlapp til varen som skal byttes. 

  For raskere behandling av din retur ber vi deg fylle ut returskjema, det ligger som vedlegg i din ordrebekreftelse. Du finner det også her: RETURSKJEMA

  Reklamasjon

  Dersom varene som er levert i fra JF har feil eller mangler, må Kunden umiddelbart etter at forholdet ble oppdaget, ta kontakt med JF på nettordre@jaktogfriluft.no. Alt etter forholdene kan Kunden ha rett på ny vare, utbedring, erstatning eller heving av kjøpet. Ingen varer må returneres til JF før Kunden har fått aksept for returforsendelse sammen med informasjon om selve gjennomføringen. Normalt skal varen sendes til JF i Arendal, etter henvisning i fra JF. Reklamasjonsretten kan gå tapt, dersom Kunden selv iverksetter utbedring uten eller i strid med henvisning i fra JF. JF vil normalt be om å få reklamasjoner skriftlig bekreftet i signert brev. Den endelige reklamasjonsfristen er 2 år i fra varen ble levert. Dersom varen har en antatt levetid på vesentlig mer enn 2 år, er den endelige fristen 5 år.

  Angrefrist

  Vedlagt alle ordrebekreftelser fra JF følger det et eget skjema med informasjon om angrefrist og Angrefristloven. Angreretten gjelder kun for forbrukere. Angreretten gjelder for alle varer med unntak av slike hvor varen eller deler av den er forseglet og forseglingen er brutt. Angreretten forutsetter at Kunden innen 14 dager etter levering, gir melding til JF om at angrerett gjøres gjeldene. Angreretten kan vær tapt dersom Kunden ikke kan lever tilbake varen i samme stand og mengde som da den ble levert. Varene må kunne returneres i original emballasje, sammen med alle deler, brosjyrer og annet materiale som fulgte varen. Kunden må selv betale for frakten når varen returneres til JF. Tilbakebetaling til Kunden fra JF gjøres så hurtig som mulig etter at returforsendelsen er levert til JF, og senest innen 14 dager etter at returen var levert. Forøvrig gjelder øvrige bestemmelser slik de fremkommer i Angrerettloven.

  Angrerettskjema er vedlagt ordrebekreftelsen fra oss og du kan finne det her: AGRERETTSKJEMA

   

  Returadresse:

  Jakt&Friluft Arendal

  Bryggeriveien 4

  4848 Arendal