Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters
Se som
Sorter etter

Helsport Kvitbreen Lady V Black 180cm

Varm og kompakt dunpose spesielt utviklet for kvinner. Posen er fylt med 970g gåsedun som sikrer svært god isolasjon og gjør Kvitbreen til et godt valg for de kalde vinterturene!
kr 5 899,00 kr 6 990,00

Helsport Lakenpose fasong, poly/bom.

Helsports lakenposer leveres i to utgaver. Rektangulær for bruk på dyner og puter, og fasongsydd for soveposer. Lakenposen beskytter mot slitasje og forenkler renholdet av soveposen. Den kan også brukes alene på varme dager.
kr 325,00

Helsport Lakenpose fasong, silke

Lakenposen øker isolasjonsevnen, beskytter mot slitasje og forenkler renholdet av soveposen. Den kan også brukes alene på varme dager.
kr 950,00

Helsport Lakenpose rektangulær, poly/bom.

Lakenpose Rektangulær kan brukes alene eller sammen med dyne og pute på hytteturer, leir eller reise.
kr 325,00

Helsport Lakenpose rektangulær, silke

Helsports lakenposer leveres i to utgaver. Rektangulær for bruk med dyne og pute, og fasongsydd for soveposer. Lakenpose Fasong brukes i sovepose for å utsette behovet for rengjøring, slik at posens levetid forlenges. Lakenpose Rektangulær kan brukes alene eller sammen med dyne og pute på hytteturer, leir eller reise. Bruk av lakenpose øker komfort og hygiene, i tillegg til at soveposen oppleves varmere.
kr 950,00

Helsport Rago down X-trem Charcoal Black

Noen ganger er selv ikke en super firesesongers pose nok. Denne posen er utformet for den kaldeste, skandinaviske vinteren og kombinerer suveren passform med toppkvalitets Pertex-materiale, høykvalitets gåsedun 90/10, 750 cuin/oz og en nøye beregnet fordeling av fyllmateriale.
kr 5 995,00

Helsport Rago Down Charcoal Black

For å oppnå det optimale vekt-til-varme forholdet har Helsport gjennom å fokusere på det skandinaviske markedet, funnet den optimale passformen, i kombinasjon med en nøyaktig fordeling av høy-kvalitets 650 andedun. Med en vekt på kun 1 kg gjør dette langturene til en lek!
kr 2 699,00 kr 2 995,00

Helsport Rago Down Junior charcoal black

Rago junior er en kompromissløs dun-pose for barn som er laget med de samme materialene og detaljene som resten av Rago-serien. Det betyr at også barna kan få de samme komfortable egenskapene som dunsoveposer har.
kr 1 899,00 kr 1 995,00

Helsport Rago down lady Royal Purple

For å oppnå det optimale vekt-til-varme forholdet har vi gjennom å fokusere på det skandinaviske markedet, funnet den optimale passformen, i kombinasjon med en nøyaktig fordeling av høy-kvalitets 650 andedun. Med en vekt på kun 1 kg gjør dette langturene til en lek!
kr 2 995,00
Se som
Sorter etter