Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Truger

Kan brukes til det meste

Trugene har fått sin renessanse de siste årene, og de kan være et supert alternativ til ski. Noen bruker truger fra bilen opp til hytta, andre går på truger opp og står på ski ned et fjell. Eller man kan bruke dem til jakt og trening. Med truger kan du oppleve naturen vinterstid på en helt unik måte, uten å kave i dypsnøen. Det er et flott alternativ til ski. Som med alt annet føre finnes det også forskjellig trugeføre. Noen truger er best til fjellbruk, og andre er tilpasset turbruk i litt mindre dramatisk terreng.

 

Dette må du tenke på når du skal kjøpe truger

  • De bør ha leddet binding og innebygget stegjern.

  • De bør være laget i aluminium eller annet lett materiale, som plast. 

 

Jo tyngre bør du har, og jo tyngre snøen er, desto større truger trenger du. Har du lite oppakning, kan du gå ned i trugestørrelse. Trugen fordeler vekten over snøen og gjør at du ikke trår igjennom. Truger til trening behøver ikke være så store.

 

Gå for kvalitet i møte med dypsnøen

Vi fører truger av høy kvalitet som holder mål på ferden ut i villmarka. Hvis du lar billig pris på truger gå foran kvalitet, kan du ende med en svært strabasiøs trugetur hjem. Så vi anbefaler å ha fokus på funksjoner og kvalitet før pris. Vi har både hyttetruger, truger med hælløfter og truger til fjellvandring og ulendt terreng, men også til trening, jakt og turbruk.

 

Atlas – et av de beste kjøpene på markedet

Vi har valgt å forhandle Atlas truger, som er noe av det beste på markedet akkurat nå. Atlas fører ulike aluminiumstruger, utviklet hvert til sitt bruk. Kvalitet og design er nøye gjennomtenkt – dette er truger du kan stole på! Sjekk ut fjelltrugene Atlas Montane og trenings- og turtrugene Atlas Rendezvous.

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Atlas Rendezvous 25 Truge

The Rendezvous and Elektra Rendezvous feature Atlas’ patent-pending Light-RideTM Suspension (LRS), engineered for comfort and efficiency with every step. The hassle-free StrappTM binding provides excellent arch support in gender-specific lasts so you can stay out on the trail longer.
kr 1 699,00

Atlas Rendezvous 30 Truger

Denne truga anbefales til alle som vil ha ei god og rimelig truge som kan benyttes til tur/trening og jakt. Størrelse 76 cm. Vekt 68 til 133+kg.
kr 1 499,00 kr 1 799,00

Atlas Rendezvous Elektra 27 W

Atlas Elektra Rendezvous 27 er truger til dame som er super til trening og turer i lettere terreng. Lengde: 69 cm. Personvekt: 55 - 90+ kg. Passer til sko opptil str. 42.
kr 1 699,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side