Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Truger

  Truger

  Kan brukes til det meste

  Trugene har fått sin renessanse de siste årene, og de kan være et supert alternativ til ski. Noen bruker truger fra bilen opp til hytta, andre går på truger opp og står på ski ned et fjell. Eller man kan bruke dem til jakt og trening. Med truger kan du oppleve naturen vinterstid på en helt unik måte, uten å kave i dypsnøen. Det er et flott alternativ til ski. Som med alt annet føre finnes det også forskjellig trugeføre. Noen truger er best til fjellbruk, og andre er tilpasset turbruk i litt mindre dramatisk terreng.

  Dette må du tenke på når du skal kjøpe truger

  • De bør ha leddet binding og innebygget stegjern.

  • De bør være laget i aluminium eller annet lett materiale, som plast. 

  Jo tyngre bør du har, og jo tyngre snøen er, desto større truger trenger du. Har du lite oppakning, kan du gå ned i trugestørrelse. Trugen fordeler vekten over snøen og gjør at du ikke trår igjennom. Truger til trening behøver ikke være så store.

  Gå for kvalitet i møte med dypsnøen

  Vi fører truger av høy kvalitet som holder mål på ferden ut i villmarka. Hvis du lar billig pris på truger gå foran kvalitet, kan du ende med en svært strabasiøs trugetur hjem. Så vi anbefaler å ha fokus på funksjoner og kvalitet før pris.

  Atlas – et av de beste kjøpene på markedet

  Vi har valgt å forhandle Atlas truger, som er noe av det beste på markedet akkurat nå. Atlas fører ulike aluminiumstruger, utviklet hvert til sitt bruk. Kvalitet og design er nøye gjennomtenkt – dette er truger du kan stole på! Sjekk ut trenings- og turtrugene Atlas Rendezvous.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Tubbs Hunter XD 30 Truger

  kr 3 999,00
  Tubbs Hunter XD 30 er den beste trugen Tubbs noen gang har laget. Ny ramme som gjør den enda mer behagelig på hardt underlag. Spesialdesignet stegjern gir godt feste uansett type vinterføre. Tubbs toppmodell!

  Tubbs Hunter XD 36 Truger

  kr 3 499,00 kr 3 999,00
  Tubbs Hunter XD er den beste trugen Tubbs noen gang har laget. God bæreevne og komfortabel på foten! 99-136 kilo ink. oppakning