• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Teknisk turbukse med Curved Fit. Elastisk stoff og slitesterkt G-1000 gir buksen fleksibilitet og holdbarhet.

Teknisk turbukse med Curved Fit, designet for kvinner med kurver. Passformen er romsligere over sete og lår, mens midjen er litt mer markert enn på andre buksemodeller. Det gir en behageligere bukse som sitter bedre på en figur med kurver, uten å stramme, krølle eller få en glipe i midjen bak. Buksen består av en kombinasjon av elastisk stoff og G-1000 for førsteklasses bevegelsesfrihet og slitestyrke – perfekt på fotturer når du ikke vil hemmes av trange bukser. Sete og knær er formsydd for å gi best mulig passform, og midjen er skåret lavere foran og høyere bak, slik at buksen sitter godt når du går med ryggsekk og er i bevegelse. Stikklommer med glidelås er plassert slik at de er lette å komme til også når du bærer ryggsekk med hoftebelte. Én stor benlomme med klaff og en mindre innerlomme i netting på høyre ben, pluss en mindre benlomme til en mobiltelefon eller GPS på venstre ben. Elastisk stoff nedenfor midjen og G-1000-forsterkninger på sete, knær og benavslutninger. Benavslutningene er ikke faldet opp og kan lett tilpasses din egen høyde.

Materiale

G-1000® Original: 65 % polyester, 35 % bomull 63% polyamid, 26% polyester, 11% elastan

Spesifikasjoner

Vekt: 405 g Vektreferanse: i størrelse 38 Liv: Høyt liv Passform: Curved Fit Bentype: Bukser med full ben Benavslutning: Rålengde Forhåndstilpassede knær: Ja Antall lommer: 4 Lommer: 2 eller flere lårlommer, Håndlomme(r), Innerlomme(r) med netting

Fjällräven Nikka Curved Trousers W Dark Navy

Art.nr: 100024
kr 2 499,00
Teknisk turbukse med Curved Fit, designet for kvinner med kurver. Passformen er romsligere over sete og lår, mens midjen er litt mer markert enn på andre buksemodeller.
11456
100024

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte