Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Avstandsmåler

  banner

  AVSTANDSMÅLERE

  STORT UTVALG AV AVSTANDSMÅLERE I VÅR NETTBUTIKK

  En avstandsmåler er et nyttig og presist verktøy som gir jegeren sikrere skudd under jakten. En avstandsmåler vil gi deg nøyaktig avstand til målet, og det vil være et nyttig verktøy når situasjonen krever presisjon. Sitter skytteren på elgpost eller jakter på fugl, er avstandsmåleren svært god å ha for avstandbedømming. Den kan brukes i jaktsituasjoner, elgjakt såvel som jakt av fugl, eller til feltbruk, og beregner presise avstander selv under dårlige forhold. Her vil en avstandsmåler med laser være til særlig god nytte. Vi har et stort utvalg av avstandsmålere til  jakt og annet. Du finner avstandsmålere av høy kvalitet til jaktsesongen i vår nettbutikk.

  SIKRE GOD JAKT MED AVSTANDSMÅLER

  Avstandsmåler til jakt er det perfekte verktøyet for å sikre god jakt i mange år fremover. Den er solid, liten og lett å bære med seg, og bidrar til å øke sannsynligheten for suksess under jaktsesongen. Den har ikke bare god nytteverdi under jakt og feltbruk, men også for å måle avstander når man er på tur med familien og venner.

  Vi har et stort sortiment av avstandsmålere av høy kvalitet og i forskjellige kategorier, både okulære og monokulære avstandsmålere fra produsenter som Zeiss og Leupold. Okulære avstandsmålere som Zeiss Victory ser ut som en vanlig kikkert, og du bruker begge øynene når du måler avstanden. Zeiss Victory er for eksempel en solid avstandsmåler som tåler tøff behandling, og som er laget for den seriøse jegeren. Denne avstandsmåleren er så mye mer enn en kikkert! Ved hjelp av målinger som tar utgangspunkt i lufttemperaturen, barometrisk trykk, skytevinkel og de ballistiske dataene du legger inn i appen som du kobler avstandsmåleren opp til, vil du øke sannsynligheten for en vellykket jakt betraktelig. 

  PRESIST VERKTØY TIL JAKTEN

  Presise målinger av avstand til dyret har stor betydning for suksess under jakten. I vår nettbutikk får du kjøpt gode avstandsmålere til konkurransedyktige priser, og disse kan også brukes til andre formål enn jakt. Foreta en bestilling i dag, og du er raskt klar for å ta i bruk ditt nye verktøy til neste jaktsesong. 

  I tillegg til okulære målere har vi også monokulære avstandsmålere som er designet så du bruker kun ett øye under målingen. Vi fører Leupold avstandsmålere som tåler svært røff behandling, som er lette å bære med seg i ulendt terreng, og som gir deg nøyaktige målinger på svært lange avstander. Hvis du er på jakt etter utstyr som virkelig kan hjelpe deg under jakta, så er en avstandsmåler noe av det beste du kan investere i. Vi fører kun avstandsmålere av høyeste kvalitet fra ZeissRedfield og Leupold, som du kan glede deg over og ha som jaktkamerat i mange år framover! Har du spørsmål, ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få en god handleopplevelse!

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Leica Geovid 10X42 Hd-B

  kr 32 100,00
  Leica tar avstandsmåling til et nytt nivå med Leica Geovid HD-B og setter samtidig en ny standard for kikkerter med avstandsmåler. For mer enn 20 år siden lanserte Leica den første kikkerten med integrert avstandsmåler. Den gang var det en innovativ bragd - i dag er det en arv og et grunnlag som Leica bygger på.

  Leica Geovid 10X42 Hd-R 2700

  kr 29 420,00

  Zeiss RF avstandsmåler 10x42

  kr 33 000,00
  Den nye Zeiss Victory HT 10x42 T* RF er en solid avstandsmåler fra Zeiss med matt svart design i høy kvalitet som tåler tøff behandling av den seriøse jegeren. Siste utgave er lettere, slankere og måler dobbelt så langt som sin forgjenger(2300 meter)!

  Zeiss Victory 8x54 T* RF

  kr 31 000,00
  Den nye Zeiss Victory HT 8x54 T* RF er en solid avstandsmåler fra Zeiss med matt svart design i høy kvalitet som tåler tøff behandling av den seriøse jegeren. Siste utgave er lettere, slankere og måler dobbelt så langt som sin forgjenger(2300 meter)!

  Zeiss Victory 10x54 T* RF

  kr 32 000,00
  Den nye Zeiss Victory HT 10x54 T* RF er en solid avstandsmåler fra Zeiss med matt svart design i høy kvalitet som tåler tøff behandling av den seriøse jegeren. Siste utgave er lettere, slankere og måler dobbelt så langt som sin forgjenger(2300 meter)!

  Zeiss Victory 8x42 T* RF

  kr 28 900,00 kr 29 000,00
  Den nye Zeiss Victory HT 8x42 T* RF er en solid avstandsmåler fra Zeiss med matt svart design i høy kvalitet som tåler tøff behandling av den seriøse jegeren. Siste utgave er lettere, slankere og måler dobbelt så langt som sin forgjenger(2300 meter)!

  Leica Calonox View Termisk Varmekamera

  kr 53 690,00
  Termisk spotter fra Leica. Se mer, identifiser viltet på en sikker måte.
  banner

  Avstandsmåler

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 29 000,00 Til: kr 53 690,00
  kr29000 kr53690
  Produsenter