• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Kjøpsvilkår


Innledning

Disse standardvilkårene gjelder for alle forbrukerkjøp foretatt gjennom bestilling på Internett eller over telefon. Vilkårene er utformet i tråd med de bestemmelser som gjelder for slike kjøp i norsk lov.

Parter

Selger: Jakt & Friluft AS

Organisasjonsnummer: 982 736 323

Adresse: Bryggeriveien 4, 4848 Arendal

Telefon: 370 60 700

E-post: post@jaktogfriluft.no

Betegnes videre som JF.

Kjøper: Den som er oppgitt som kunde i ordren. Kjøper betegnes i det følgende som Kunde(n)

Handle på nettsiden

Slik gjennomfører du kjøpsprosessen på jaktogfriluft.no

  1. Finn produktet du leter etter gjennom menyen eller søkefeltet.
  2. Klikk deg inn på ønsket produkt og legg den varen i handlekurven
  3. Gå til kassen og se over at bestillingen stemmer med det du ønsker å bestille
  4. Opprett kundeprofil på jaktogfriluft.no om du ønsker full oversikt over dine kjøp
  5. Velg ønsket levering og betalingsalternativ
  6. Bekreft bestillingen ved betaling og aksept av kjøps-vilkårene. 

Avtaleinngåelse

Når kunde har gjennomført en ordre på jaktogfriluft.no blir det sendt ut en automatisk ordrebekreftelse pr e-post. Dette er en bekreftelse på at JF har mottatt bestillingen, men ikke på at varen kan leveres.

Kunden er forpliktet til umiddelbart å sette seg inn i innholdet og undersøke at den er i samsvar med bestillingen. Dersom det er feil i opplysningene i ordrebekreftelsen, må Kunden umiddelbart ta kontakt med JF på post@jaktogfriluft.no

Etter at JF har behandlet ordren vil Kunden få endelig bekreftelse på avtalen, sammen med opplysninger om levering. På dette tidspunktet foreligger det en bindende avtale mellom partene.

Selv om Kunden er bundet av sin bestilling, kan det foreligge angrerett i henholdt til Angrefristloven, se nedenfor under eget punkt.

Forbehold mot uriktig informasjon på Internett

Alle ordrebekreftelser er gitt med forbehold om at JF ikke er utsolgt for de produkter som Kunden har bestilt. Dersom en vare er utsolgt vil JF kanslere den delen av ordren som ikke kan leveres og det vil ikke bli inngått bindene avtale før Kunden har samtykket i endringene i bestillingen. JF vil etter beste evne forsøke å tilby Kunden alternative produkter dersom en vare er utsolgt.

JF tar forbehold mot feil i priser og annen informasjon på våre Internettsider. JF er ikke bundet av åpenbare feil på våre Internettsider, markedsføring eller andre steder hvor slik informasjon fremkommer. Vi forbeholder oss også rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i konkurranseforhold og alle andre årsaker.

Priser

Alle priser på nettsiden er i NOK inkl. mva. med mindre annet tydelig fremkommer. Totalkostnaden for ordren vil du se i kassen før du betaler. Prisen her inkluderer alle kostnader knyttet til ordren inkludert frakt, emballasje, håndtering m.m. (se eget punkt for levering til Svalbard)

Betaling

Ordren gjøres opp i kassen gjennom betaling med bank/ kredittkort, Vipps eller Riverty Faktura eller Riverty delbetaling. 

Her finner du vilkår for kort og Vipps

Her finner du vilkår og betingelser for delbetaling

Her finner du vilkår og betingelser for Faktura

Salgspant

Jakt & Friluft AS har salgspant i solgte varer inntil kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger i sin helhet er betalt

Levering

Levering skjer i henhold til ordrebekreftelse og Kundes valgte leveringsalternativ. Leveringstiden som oppgis er å anse som veiledende.

Dersom det skulle oppstå forsinkelser vil vi varsle Kunde så fort vi er kjent med eller har informasjon om dette.

Ytterligere informasjon om levering finner du her.

Sporing Du får sms/ E-post fra posten når pakken er hentet av posten. Følg pakken hele veien med postens sporings-app: 

For Androide HER

For Apple HER

Klikk og hent ordre kan hentes ut i våre butikker. Vi har varer på flere lager-lokasjoner og varen er klar for henting først Kunde mottar sms om at den er klar for henting på ønsket butikk. 

Forsendelser til Svalbard Vi sender til Svalbard og trekker fra MVA på ordren i ettertid. Pga. ekstraarbeid og gebyr ved forsendelser til Svalbard vil det tilkomme et gebyr på 350 NOK

Gratis Bytte

Var størrelsen eller varianten feil og du ønsker å bytte størrelse tar du kontakt på nettordre@jaktogfriluft.no. Vi sender deg da returlapp til varen som skal byttes.

Undersøkelse av leveransen

Så snart du har mottatt ordre bør du undersøke at leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen. Er det mangler/ skader / feil på produktet du har mottatt må dette meddeles oss omgåender. Kontakt da nettordre@jaktogfriluft.no snarest.

Reklamasjon Forbrukerkjøpsloven av 21. juni (nr. 34- 2002)

Dersom varene som er levert i fra JF har feil eller mangler, må Kunden umiddelbart etter at forholdet ble oppdaget, ta kontakt med JF på nettordre@jaktogfriluft.no. Alt etter forholdene kan Kunden ha rett på utbedring, ny vare, erstatning eller heving av kjøpet.

Ingen varer må returneres til JF før Kunden har fått aksept for returforsendelse sammen med informasjon om selve gjennomføringen. Normalt skal varen sendes til JF i Arendal, etter henvisning i fra JF.

Reklamasjonsretten kan gå tapt, dersom Kunden selv iverksetter utbedring uten eller i strid med henvisning i fra JF.

JF vil normalt be om å få reklamasjoner skriftlig bekreftet pr e-post.

Den endelige reklamasjonsfristen er 2 år i fra varen ble levert. Dersom varen har en antatt levetid på vesentlig mer enn 2 år, er den endelige fristen 5 år.

Angrefrist

Vedlagt alle ordrebekreftelser fra JF følger det et eget skjema med informasjon om angrefrist og Angrefristloven. Angreretten gjelder kun for forbrukere.

Angreretten gjelder for alle varer med unntak av slike hvor varen eller deler av den er forseglet og forseglingen er brutt eller varer som er spesialtilpasset etter kundens ønsker og ikke kan tilbakeføres til original tilstand. Angreretten forutsetter at Kunden innen 14 dager etter levering, gir melding til JF om at angrerett gjøres gjeldene.

Angreretten kan være tapt dersom Kunden ikke kan lever tilbake varen i samme stand og mengde som da den ble levert. Varene må kunne returneres i original emballasje, sammen med alle deler, brosjyrer og annet materiale som fulgte varen.

Kunden må selv betale for frakten når varen returneres til JF. Tilbakebetaling til Kunden fra JF gjøres så hurtig som mulig etter at returforsendelsen er levert til JF, og senest innen 14 dager etter at returen var levert.

Forøvrig gjelder øvrige bestemmelser slik de fremkommer i Angrerettloven.

Tilbakebetaling

Dersom du skal motta penger i forbindelse med en retur, så skjer dette via Riverty, Vipps eller Visa/Mastercard, avhengig av hva du betalte varene med. Tilbakebetaling skal finne sted innen 4-7 virkedager etter at vi mottar produktet fra deg til samme betalingsmiddel som ble brukt ved kjøpet. Det utbetales ikke kontant i våre butikker.

Ved heving av kjøp grunnet forsinket levering fra oss, gjelder samme regler som for retur.

Force Majeure

Er Jakt & Friluft AS forhindret i å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Jakt & Friluft fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

Personopplysninger

JF registrer og oppbevarer i utgangspunktet kun kundeopplysninger som er nødvendige for gjennomføring av de handler som Kunden har ønsket. Personnummer vil bare bli benyttet i de tilfeller hvor kunden har søkt om kreditt.

JF vil ikke utlevere kundeopplysninger til andre annet enn når Kunden særskilt har samtykket, som for eksempel i forbindelse med kredittkjøp. Kunden vil alltid få opplyst hvem informasjonen vil bli utlevert til.

Kunden kan til enhver tid henvende seg skriftlig til JF med forespørsel om å få utskrift av de personopplysninger som er lagret om en selv. Kunden kan til enhver tid be skriftlig om å bli slettet i JF sine registre under forutsetning av at alt mellomværende er gjort opp.

Ytterligere informasjon kan du lese i vår personvernerklæring her.

Tvister

Tvister skal forsøkes løst i minnelighet mellom Kunden og JF. Dersom partene ikke lykkes i å finne en forent løsning, kan tvister bringes inn for norske domstoler med verneting på Kunden sitt hjemsted.

Opphavsrett- Åndsverk

Alt innhold i nettbutikken, samt alle immaterielle rettigheter knyttet til varene som selges der, er Jakt & Friluft eller våre underleverandørers eiendom. Innholdet i nettbutikken er beskyttet av lov om opphavsrett, markedsføring, foretaksnavn og varemerker. Dette innebærer at varemerker, foretaksnavn, produktnavn, bilder og grafisk design, layout samt informasjon om produkter og annet innhold ikke kan kopieres eller benyttes uten skriftlig tillatelse fra Jakt & Friluft.