Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Blaser

  Blaser

  Blaser har gjennom over 60 år utviklet jaktutstyr med det mål å utvikle klær og utstyr for sine forbrukere. Inspirasjonen til utvikling av produkter kommer gjennom mange års erfaring og et iver etter å utvikle produktene til det neste nivået av kvalitet hver gang. Det betyr at du kan være trygg på at produktene fra Blaser er av god kvalitet og at hensikten med produktene alltid blir oppfylt.

  Høsten 2021 fikk vi i Jakt & friluft inn Blaser klær i butikkene våre og her i nettbutikken. Det er et bredt sortiment med blant annet bukser med kamuflasje og uten kamuflasje, jakker, gensere, capser og luer som kommer godt med, uansett om du er på jakt tidlig eller sent på sesongen.

  Vi håper du finner det du er på jakt etter fra Blaser, uansett om det er Blaser klær, nytt våpen eller deler til jaktsesongen. Skulle du ha behov for råd og veiledning blant det store utvalget er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne frem.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Blaser ABS Koffert Modell B

  kr 7 199,00

  Blaser B2 QDC+

  kr 3 249,00
  QDC+ eller Quick Distance Controll+ er et tårn som settes på din B2 kikkert og lar deg justere kikkerten din raskt helt opp til 500 meter. For å optimalisere ringen til din rifle får du med 10 utskiftbare ringer for at du skal finne den ringen som passer best for deg og ditt våpen!

  Blaser Boxer Magnum 2.0

  kr 349,00
  Boxershorts med stretch med perfekt passform.

  Blaser Cam 1 Cap HunTec Camouflage

  kr 499,00
  Blaser sin HunTec Cam er en stille, lett, sporty og lydløs caps for alt fra solfylte dager på stranden, til fuktige dager på jakt

  Blaser cap classic Snapback

  kr 599,00
  Blaser Snapback Cap kommer med det originale snapback-systemet for å tilpasse seg alle størrelser

  Blaser cap mesh snapback

  kr 549,00
  Blaser Cap Mesh Mesh Cap har et individuelt justerbart trykklåssystem og et buet brem for perfekt passform.

  Blaser

  Filtrer etter:

  Clear All