Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Camping Telt

  Campingtelt

  Det er lite som slår følelsen av å våkne opp til solstrålene som treffer teltet og du drar opp glidelåsen for å titte ut. Det ligger et friskt lag med morgendis der ute og denne følelsen kan ingen ta ifra deg.

  Slike overnattingsturer i naturen er det lite som slår og de gir en fantastisk følelse av frihet. Med et campingtelt får du god komfort når du er ute i det fri. For teltturer er ikke bare laget for de som ønsker små telt på lange turer. De store campingteltene du finner hos oss rommer det meste du ønsker å ha med deg på tur, på en komfortabel måte.

  Et campingtelt har gjerne mørke soveromsvegger som holder både lys og varme ute, de har god ventilasjon og en vind og vanntett ytterduk. I tillegg kan det være lurt å tenke på bærevekt dersom du skal ut på lengre turer. Hos oss finner du et bredt utvalg av telt i alle størrelser, enten du trenger et lite kompakt telt, eller større familietelt med flere soveplasser og egen stue.


  Vi vet det kan være vanskelig å navigere seg rundt i det store utvalget av muligheter, så ta gjerne kontakt med oss i Jakt & friluft om du har behov for noen tips og råd på veien. Ta kontakt med oss her eller besøk oss i butikken vår i Arendal eller Gjøvik.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Outwell Dash 5

  kr 4 299,00
  Dash 5 har fire soveplasser i et stort innertelt med mørke vegger. Teltet er ideelt for familer som ønsker alsidig plass i et kompakt design.

  Outwell Greenwood 5

  kr 6 399,00
  Romslig telt med to Premium soverom med mørke vegger som gjør sitt for og holde lys og varme ute fra soverommet! God vannsøyle på ytterduk og bunn. Enkelt å sette opp og passer for hele familien!

  Outwell Nevada 4P

  kr 6 999,00
  Klassiske Nevada med plass til 4.

  Outwell Telt Haze 5

  kr 2 900,00
  Lite og kompakt campingtelt med plass til 5 personer. Vannsøyle på 3000mm!

  Robens Wolf Moon 4XP

  kr 8 499,00
  Svært solid og godt telt med plass til hele familien. Et basetelt som egner seg fint i fjellet så vel som på campingplassen.

  Robens Wolf Moon 5XP

  kr 12 199,00 kr 5 999,00
  Svært solid og godt telt med plass til hele familien. Et basetelt som egner seg fint i fjellet så vel som på campingplassen.

  Camping Telt

  Filtrer etter:

  Clear All