Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Camping Telt

  Campingtelt

  Overnatting i naturen kan gi en fantastisk følelse av frihet, og med campingtelt får du god komfort ute i det fri. Et bra campingtelt har gjerne mørke soveromsvegger som holder både lys og varme ute, god ventilasjon og en vind-, og vanntett ytterduk. I tillegg kan det være lurt å tenke på bærevekt dersom du skal på lengre fjellturer. Vi i jakt & friluft har et bredt utvalg av telt i alle størrelser, enten du trenger et lite og kompakt telt, eller større familietelt med flere soveplasser og egen stue.

  Er du usikker på hvilke campingtelt som passer deg? Vi har dyktigere medarbeidere som er villmarks-entusiaser som kan hjelpe deg med å finne teltet som passer ditt behov. Ta kontakt med oss i nettbutikken, eller besøk vår butikk i Arendal for å få hjelp av våre dyktige medarbeidere.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Outwell Dash 5

  kr 4 299,00
  Dash 5 har fire soveplasser i et stort innertelt med mørke vegger. Teltet er ideelt for familer som ønsker alsidig plass i et kompakt design.

  Outwell Greenwood 5

  kr 6 399,00
  Romslig telt med to Premium soverom med mørke vegger som gjør sitt for og holde lys og varme ute fra soverommet! God vannsøyle på ytterduk og bunn. Enkelt å sette opp og passer for hele familien!

  Outwell Nevada 4P

  kr 6 999,00
  Klassiske Nevada med plass til 4.

  Outwell Telt Haze 5

  kr 2 900,00
  Lite og kompakt campingtelt med plass til 5 personer. Vannsøyle på 3000mm!

  Outwell Vermont 7PE

  kr 15 999,00
  Stort og romslig familietelt med fantastiske løsninger og detaljer!

  Robens Wolf Moon 4XP

  kr 8 499,00
  Svært solid og godt telt med plass til hele familien. Et basetelt som egner seg fint i fjellet så vel som på campingplassen.

  Robens Wolf Moon 5XP

  kr 12 199,00
  Svært solid og godt telt med plass til hele familien. Et basetelt som egner seg fint i fjellet så vel som på campingplassen.

  Camping Telt

  Filtrer etter:

  Clear All