Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters
Se som
Sorter etter

Easy Camp Telt Spirit 300

Easy Camp Spirit 300 er med sine tre soveplasser ideelt til campister som ønsker større innvendig høyde, god plass til å sove på og et allsidig oppholdsrom
kr 1 199,00

Outwell Bayfield 5A

Bayfield 5a er et kompakt 5-mannstelt med oppblåsbare stenger! Raskt opp og raskt ned gjør dette til et romslig telt som er enkelt å forflytte seg med! Full ståhøyde og god plass i sovekabinene.
kr 6 999,00

Outwell Billings 4

Lite og enkelt telt til helgeturer og turer som krever rask forflytting. Teltet er svært enkelt og raskt å ta opp og ned. Plass til fire og oppholdsrom med plass til bord og stoler. Sterk og vanntett duk.
kr 5 999,00

Outwell Oklahoma Lite Daytent

Oklahoma dag-telt, 3x3 meter og full ståhøyde! En lun oase på varme sommerdager og en hyggelig sitteplass på sene kvelder! Solid konstruksjon og vanntett ytterduk.
kr 2 299,00

Outwell Telt Birdland 3

Det populære Birdland 3 tunneltelt med soveplasser til tre er ideelt til par eller små familier.
kr 4 699,00

Outwell Telt Flagstaff 6A

Flagstaff 6A er ett oppblåsbart tunnelteltet med tre rom fordelt på to sovekabiner og et stort oppholdsrom med god plass til seks personer.
kr 10 999,00

Outwell Telt Montana 6

Det prisbelønnede Montana 6 tunneltelt, der har seks soveplasser i to store Ambassadør Master soverom, representerer noe av det ypperste innen for Outwell telte, hva angår stil og innovasjon. Det er spekket med detaljer, der sikrer et komfortabelt teltopphold. Vinklede stålstenger giver en god ståhøyde, og det store oppholdsrom er utstyret med et inngangsparti med avtakbar bunn med høye kanter.
kr 9 499,00

Outwell Telt Nevada 5

Det imponerende Outwell Nevada 5 er et klassisk Outwell telt til familiecamping med fem sovepladser i to nye Premier Bedrooms
kr 5 499,00

Outwell Telt Nevada MP

Det populære Nevada MP har soveplasser til fem personer i to koksgrå Royal Master Bedrooms. Teltets tunneldesign med vinklede stålstenger gir en god plassutnyttelse. Fleksibilitet og bekvemmelighet sikres med en overdekket sidedør, panoramafront med fem vinduer og dører med netfôr i overseilet.
kr 6 699,00
Se som
Sorter etter