• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Briksdal er en ny innovativ klassisk fjellstøvel, tiltenkt de lengre og mer krevende turene.

God stabilitet med, optimal passform og godt grep. En bra kombinasjon av lav vekt og robusthet er denne klar for ekstreme utfordringer. Leveres med festeanordning til Crispi's ankel gamasje.

Snøringen er trukket frem og vil gi muligheten til en bedre justering over tåboksen for bedre individuell tilpasning.

Låsekrok over vrist for å låse helens posisjon.

Elastisk tekstil i pløsen for redusert overflødig materialet og en mer presis omslutning rundt foten.

Overdel i lær av høy kvalitet 2,6 mm Nubuk. Gummi kalosjeringskant rundt hele støvelen med god tåbeskyttelse. GORE-TEX membran for vanntetthet og optimale pusteegenskaper.

GORE-TEX (Fôr) i slitesterkt Ultimate Cordura. Vibram Ultimo Grip yttersåle m/ to densitets PU mellomsåle, gode støtdempende egenskaper. A.B.S.S (Ankel Ben Støtte System) er Crispi sin egen teknologi for ankelstøtte i Crispi sine jakt og vandrerstøvler.

A.B.S.S revolusjonerer komforten og beskyttelsen rundt ankelbenet. Blant annet vil du som bruker, ikke føle deg trøtt og stiv i føttene etter en lang tur i den Norske fjellheimen.

Uttagbar komfort innleggsåle i Air Mesh, med aktiv carboner. Hindrer lukt og tørker raskt.

Overdel:

Vannavisende fullnarvet Nubuck lær, 2.4 - 2.6 mm

Såle:

Vibram Ultimo Grip

Fôr:

Gore-Tex Ulitimate / Performance Comfort

Bladet Villmarksliv har testet Briksdal, og det er meget hyggelig lesning: "Ut i fra det vi opplevde under testingen av denne nye fjellstøvelen fra Crispi, spår vi Briksdal en lys framtid i den norske fjellheimen. Det som gjør denne fjellstøvelen til en så bra - og til dels nyskapende modell - er kombinasjonen av løsninger, som oppleves meget vellykket. Vi vil trekke det så langt å si at Crispi har hevet nivået med tanke på hva en kan forvente av en sko i dette segmentet".

Crispi Briksdal Sort/Orange

Art.nr: 166248
kr 4 799,00
God stabilitet med, optimal passform og godt grep. En bra kombinasjon av lav vekt og robusthet er denne klar for ekstreme utfordringer. Leveres med festeanordning til Crispi’s ankel gamasje.
4895
166248

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.

Lær mer