Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
    Filters
    Innstillinger
    Søk
    Produsent: Eagle Products

    Eagle Bålkjele 1,5 ltr.

    kr 289,00
    Fortsatt er det mange som foretrekker kokemetoden, og ingen ting er vel bedre på tur enn å henge kaffekjelen over bålet. Her får du en solid kjele med kraftig oppheng for bål. Rustfritt stål med kobberbelagt bunn. Håndtak som er perfekt over bål og en kjele med god helletut.
    SKU: 133210
    Tilgjengelighet: På lager
    banner

    Eagle Bålkjele 1,5 ltr.

    Fortsatt er det mange som foretrekker kokemetoden, og ingen ting er vel bedre på tur enn å henge kaffekjelen over bålet.
    Her får du en solid kjele med kraftig oppheng for bål. Rustfritt stål med kobberbelagt bunn. Håndtak som er perfekt over bål og en kjele med god helletut.

    Slik lager du den beste kaffe!

    1. Bruk en ren kjele, helst av rustfritt stål. Varm opp friskt kaldt vann til kokepunktet.
    2. Kok opp, og trekk kjelen vekk fra platen. Mål opp kokemalt kaffe, rundt 60 g kaffe per liter vann gir en god og fyldig kaffe.
    3. Rør ut kaffen i det varme vannet og la den trekke i 6-8 minutter.
    4. Servér kaffen straks og nyt den gode stemningen.

    Viste du at:

    Kaffekverningens gyldne regel er at jo kortere tid kaffen blir utsatt for det glovarme vannet, desto finere malt bør kaffen være for raskt å avgi aromanene. Kokekaffe og espresso er ytterpunktene her. Når kontakten med vannet varer lenger, som med kokemalt, så skal malingsgraden være grovere. Det gjør at kaffen ikke blir for konsentrert, med sterk og bitter smak. 

    Skriv din egen omtale
    • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelser
    *
    *
    • Dårlig
    • Utmerket
    *
    *
    *

    Eagle Bålkjele 1,5 ltr.

    Fortsatt er det mange som foretrekker kokemetoden, og ingen ting er vel bedre på tur enn å henge kaffekjelen over bålet.
    Her får du en solid kjele med kraftig oppheng for bål. Rustfritt stål med kobberbelagt bunn. Håndtak som er perfekt over bål og en kjele med god helletut.

    Slik lager du den beste kaffe!

    1. Bruk en ren kjele, helst av rustfritt stål. Varm opp friskt kaldt vann til kokepunktet.
    2. Kok opp, og trekk kjelen vekk fra platen. Mål opp kokemalt kaffe, rundt 60 g kaffe per liter vann gir en god og fyldig kaffe.
    3. Rør ut kaffen i det varme vannet og la den trekke i 6-8 minutter.
    4. Servér kaffen straks og nyt den gode stemningen.

    Viste du at:

    Kaffekverningens gyldne regel er at jo kortere tid kaffen blir utsatt for det glovarme vannet, desto finere malt bør kaffen være for raskt å avgi aromanene. Kokekaffe og espresso er ytterpunktene her. Når kontakten med vannet varer lenger, som med kokemalt, så skal malingsgraden være grovere. Det gjør at kaffen ikke blir for konsentrert, med sterk og bitter smak. 

    Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

    Barnes Tipped Tsx Bullets 30 Cal 168 Grs Ttsx Bt

    kr 15,90
    Nesten alle som begynner å jakte med Barnes fortsetter med det. Barnes var markedets første masseprodusent av blyfrie kuler og har snart 30 års erfaring. Barnes TTSX er en massiv kobberkule og videreutvikling av Triple Shock kulene.

    Eagle Bålfyr kokestativ

    kr 179,00
    Kokestativ for bålfyring. Lite og enkelt å frakte med seg. Kommer med en praktisk pose den kan brettes sammen og oppbevares i.

    Stormproof Torch & Utility Tape

    kr 299,00 kr 399,00
    Stormsikker lighter med trippel jets som gjør antennelsen til en sikker vinner. Lighteren er også utstyrt med tape rundt håndtak som kan tas av til eget bruk når som helst.
    banner