• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

NOVA-fluesnellen har et imponerende utvalg av tekniske funksjoner. Snellen er laget av resirkulerte råmaterialeblokker, og er et aluminiumsvidunder forpliktet til bærekraft. Spesielt står det stolt som et engangsplastfritt produkt, med resirkulerte 600D stoff snellefutteral og emballasje. En fullstendig utvendig oppgradering av aluminiumskomponenter betyr en dedikasjon til økt kvalitet, ytelse og holdbarhet. De optimaliserte karbon bremse systemene er omhyggelig utformet for å levere dreiemoment som passer til formålet, skreddersydd for hver snellestørrelse.

Forbedringer inkluderer en ny bakre bremseplate for ekstra bremsestabilitet, og introduksjonen av nye bølgefjærer sikrer et mer konsistent bremsetrykk gjennom hele intensiteten av en fiskekamp. Snellen viser frem et nytt og unikt guideline designspråk, preget av former som en gang ble ansett som umulige å produsere. De gitte spoleeikene fasettene og de vertikale korsarmene bidrar til økt spolestrukturell integritet.

Bygget med en innebygd motvekt for minimalt med komponenter, klarer NOVA-spolen å opprettholde konsistente vekter til tross for betydelige materialoppgraderinger på komponentene, og velger legering over polymer. Denne forpliktelsen til innovasjon og bærekraft posisjonerer Nova fluefiskesnellene som et førsteklasses valg for sportsfiskere som søker både ytelse og miljøbevisst design. NOVA fluesneller finnes i tre størrelser; #46 - #79 - #810 og i to forskjellige farger - Black og Stardust. Reservespoler tilgjengelig for alle tre modellene og i begge farger.

Guideline Nova #79 - Black

Art.nr: 126574
kr 1 999,00
NOVA-fluesnellen har et imponerende utvalg av tekniske funksjoner. Snellen er laget av resirkulerte råmaterialeblokker, og er et aluminiumsvidunder forpliktet til bærekraft. Spesielt står det stolt som et engangsplastfritt produkt, med resirkulerte 600D stoff snellefutteral og emballasje.
17764
126574
7033841079464

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte