• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Tatulion er en evolusjon, som løfter ytelsen til et nytt nivå med introduksjonen av et vanntett karbon ATD Drag-system inne i en 200-størrelses kapasitet baitcaster snelle for første gang.

Linjekapasiteten på 200 størrelser som kreves av mange sportsfiskere, tillater bruk av tung fletteline og mye av det. Carbon ATD-motstanden utstyrt i Tatulion er vanntett, med en gummipakning på toppen av stabelen som hjelper til med å holde vann ute, noe som til syvende og sist betyr en mer holdbar og langvarig luftmotstand. Tatulion sitt drag har også et hørbart klikk, en funksjon som lenge har vært brukt i flaggskip fra Daiwa baitcast-hjul som Steez og Morethan. Det hørbare dra-klikket sikrer at sportsfiskere vet nøyaktig hva som skjer, slik at de kan justere kampen for til slutt å lande mer fisk.

Tatulion har en sideplate av aluminiumsgir, som tillater bruk av karbon ATD-motstanden ved å gi Daiwa-ingeniører mer plass inne i sideplaten for å utstyre den litt tykkere dragstabelen. En rekke andre forbedringer kan sees i Tatulion, for eksempel en dragstjerne i aluminium med lang arm og EVA-håndtaksknotter, noe som gjør det ikke bare enklere å justere luftmotstanden midt i kampen, men også forbedrer det generelle grepet og komforten til snellen. mens den er i bruk. Denne modellen kommer med høyresveiv.

Funksjoner

T-Wing System (TWS) Aluminiumskropp og sideplate Høyt messingutstyr Magforce 100 mm aluminiumshåndtak EVA håndtaksknotter ATD Drag, maks effekt 6kg Klikker dra Flatbunnet dyp spole 7BB (inkl. 2CRBB)

Daiwa TATULION HD 200H

Art.nr: 151454
kr 4 009,00
Tatulion er en evolusjon, som løfter ytelsen til et nytt nivå med introduksjonen av et vanntett karbon ATD Drag-system inne i en 200-størrelses kapasitet baitcaster snelle for første gang. Denne modellen kommer med høyresveiv.
10930
151454
43178581346

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte