• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Ikonisk og revolusjonære, Scott G stengene ble først introdusert i 1976. Og med denne stanga så forandret Scott virkelig fluefiske ved å designe den første 9' #4 (seriøst, faktisk den aller første 9' #4 noensinne). Og hvis dette ikke er stort nok, så utviklet de også de første hule endehylsene av graffitt, den mest sofistikerte og sømløse måten å koble sammen flerdelte stenger på en silkemyk måte.

Disse innovasjonene er noen av de seriøse «først ute» i fluefiske verden, og er en stor del av hvorfor Scott G stengene er blant de mest elskede silkemyke stengene med medium rask aksjon. Men det stopper ikke der… Scott ble født med overbeviselsen om fremgang, og ved å bygge på arven etter den originale G-serien, så bygget dem G2 i 2006, og moderniserte medium raske stenger ved å bygge dem lettere og mer responsivt.

Nå, med samme overbevisning, så har med introdusert neste evolusjon i G-arven… den helt nye G serien. De har tatt disse medium raske stengene til nye høyder ved å utvikle stenger som lader dypere i de nedre seksjonene, men lader raskt igjen og er direkte stabil i alle kastevinkler.

Scott har løst denne designgåten ved hjelp av to innovasjoner. Først, så har de re-utviklet de hule graffitt-spigotene som gjør stangen mer fleksibel,sterkere og mer enn 20% lettere. Og etter det så har de utviklet den mest dynamiske multi-modulære sammensetningen noensinne produsert med Scotts avanserte harpiks- og fiberkompositt. Resultatet er stenger som har topp stabilitet og genererer høy linehastighet. Dette forbedrer treffsikkerhet og overrulling selv i mye vind. Og til og med med disse store ytelsesforbedringene, G-serie stengene beholder denne myke, full-fleks aksjonen.

G-Serien er spekket med de mest innovative og funksjonelle komponentene som titanium stripping guides, Universal stangringer og nye micarta snellefeste-spacere. Sammen med denne ledende sluttprodukt-teknologien viser Scott at de setter den klassiske visuelle utførelsen høyt på lista i god arv i form av utforminger som trådsurringer og epoxy-avsluttet kork i toppen av håndtaket. Som alle Scott stenger, G-serien er håndlaget en om gangen, i verkstedet med fluefiskere som er stolte av hver eneste stang de bygger.

Med over 40 år erfaring med å designe og bygge high-end medium raske fluestenger, så har man nok en gang satt en ny standard, de første stengene som gir full fleks og trange bukter. Den nye G-serien er som ingen andre, og er bedre enn noensinne.

  • Medium rask aksjon - ReAct (stopper vibrasjoner som forbedrer presisjon) - X-Core (klinge som gir følelse, stabilitet og sensitivitet) - Fiberfuse harpiks - Universal stangringer - ARC (styrke i stangen uten å øke vekten) - Multi-modulær (oppbygning av stangen som gir bedre lading av stangen) - Titanium - Natural Finish - Laget i USA

Scott G-Serie 9'0'' #4 4-pc

Art.nr: 113476
kr 10 999,00
Den nye G-serien er som ingen andre, og er bedre enn noensinne. Ikonisk og revolusjonære, Scott G stengene ble først introdusert i 1976. Og med denne stanga så forandret Scott virkelig fluefiske ved å designe den første 9’ #4 (seriøst, faktisk den aller første 9’ #4 noensinne). Og hvis dette ikke er stort nok, så utviklet de også de første hule endehylsene av graffitt, den mest sofistikerte og sømløse måten å koble sammen flerdelte stenger på en silkemyk måte.
11321
113476
816428015669

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte