Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Fjällräven

  Fjällräven

  Hos Jakt & Friluft finner du mange forskjellige Fjällrävenprodukter. Vi har alt fra skjorter, jakker og bukser, til ryggsekker.

  Fjällräven har vært en forkjemper for et aktivt friluftsliv på naturens premisser, med kvalitet og funksjonalitet som kjennetegn for deres produkter.

  Opprinnelsen

  Fjällräven har sin opprinnelse i den vesle svenske byen Örnsjöldsvik. Her møter fjellene havet, og området har gitt inspirasjon til å lage klær og utstyr til friluftsbruk. Fjällräven er dedikerte til å gjøre  naturen mer tilgjengelig for alle, og fokuset ligger derfor på enkelhet, funksjonalitet og respekt for miljøet.

  Kjærlighet til naturen

  Målet for Fjällräven er å utvikle tøy og utstyr slik at folk blir inspirert til, og utvikler interessen for, friluftsliv. Utstyret er funksjonelt, holdbart og tidløst, og Fjällräven legger stor vekt på det å handle ansvarlig overfor natur og dyr – og selvfølgelig også våre medmennesker.

  Naturen som inspirasjonskilde

  Fjällräven har naturen som sin evige inspirasjonskilde, og det gjelder også valget av materiale. Hvis det er mulig, så er produktene laget av materialer direkte fra deres omkringliggende miljø, som for eksempel ull, bomull og dun. Hvis det ikke er mulig å benytte seg av materialer fra nærmiljøet, så henter de ideer og løsninger fra naturen for å lage syntetiske materialer. Fjällräven utvikler selv mange av materialene de benytter i produktene sine, mens andre er et resultat av godt samarbeide med noen av bransjens aller beste leverandører. Et eksempel her er den populære Fjällräven Bergtagen Eco-Shell Jacket. Den er laget av slitesterkt, men likevel myk rip-stop Eco-Shell i polyester, som er delvis resirkulert og behandlet med fluorkarbonfri DWR.

  Holdbart og miljøvennlig

  Når du bruker produkter fra Fjällräven er den gode kvaliteten noe av det første du biter deg merke i. Kvalitet er noe man forventer når man kjøper Fjallräven-utstyr, men det er ikke det eneste som er viktig. Det handler også om å utvikle materialer som tåler hva de blir utsatt for når du er på tur, i tillegg til at de må belaste miljøet minst mulig.

  Finn flere gode tilbud

  Vi i Jakt & Friluft bestreber oss alltid på å ha produkter i den aller høyeste og beste kvalitet, og det til gode priser. Har du virkelig lyst til å gjøre et kupp, så kan du finne mange ekstra nedsatte varer på våre outlet-sider.

  Du kan også tilmelde deg vårt nyhetsbrev, så blir du en av de første som får høre om gode tilbud og spennende, nye produkter.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Fjallraven Keb Trousers Curved W Ox Red-Lava

  kr 1 995,00
  Teknisk turbukse med Curved passform i stretchmateriale og G-1000 Eco.

  Fjällreven kiruna Padded Parka W Green

  kr 3 999,00
  Lang, lett vattert hverdagsparkas i vannavstøtende G-1000-stoff til årets kaldere måneder. Velsittende med justerbar midje og komfortabel, varm hette.

  Fjällreven Kånken Fog

  kr 899,00 kr 999,00
  Klassisk Kånken-ryggsekk i slitesterkt Vinylon-stoff med en glidelås som åpner hele hovedrommet. Løst sitteunderlag, liten frontlomme, enkle skulderremmer og håndtak på toppen.

  Fjällreven Kånken Ochre

  kr 899,00 kr 999,00

  Fjällräven Abisko Lite Trekking Regular Dark Grey W

  kr 1 299,00
  Lett, sval friluftsbukse til vandring i varmt vær. Sydd i et slitesterkt stoff som er elastisk i fire retninger, og lett, sterkt G-1000 Lite, som gir et smidig, hurtigtørkende plagg med førsteklasses ventilasjon.

  Fjällräven Abisko Midsummer Jacket W Mineral Blue-Clay Blue

  kr 1 999,00
  Lett, godt ventilert og pakkbar jakke som passer perfekt for fotturer i varme klima.

  Fjällräven Abisko Midsummer Jacket W Shark Grey-Super Grey

  kr 1 999,00
  Lett, godt ventilert og pakkbar jakke som passer perfekt for fotturer i varme klima.

  Fjällräven

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 149,00 Til: kr 6 499,00
  kr149 kr6499
  Produsenter