Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Fjällräven

Fjällräven

Hos Jakt & Friluft finner du mange forskjellige Fjällrävenprodukter. Vi har alt fra skjorter, jakker og bukser, til ryggsekker.

Fjällräven har vært en forkjemper for et aktivt friluftsliv på naturens premisser, med kvalitet og funksjonalitet som kjennetegn for deres produkter.

Opprinnelsen

Fjällräven har sin opprinnelse i den vesle svenske byen Örnsjöldsvik. Her møter fjellene havet, og området har gitt inspirasjon til å lage klær og utstyr til friluftsbruk. Fjällräven er dedikerte til å gjøre  naturen mer tilgjengelig for alle, og fokuset ligger derfor på enkelhet, funksjonalitet og respekt for miljøet.

Kjærlighet til naturen

Målet for Fjällräven er å utvikle tøy og utstyr slik at folk blir inspirert til, og utvikler interessen for, friluftsliv. Utstyret er funksjonelt, holdbart og tidløst, og Fjällräven legger stor vekt på det å handle ansvarlig overfor natur og dyr – og selvfølgelig også våre medmennesker.

Naturen som inspirasjonskilde

Fjällräven har naturen som sin evige inspirasjonskilde, og det gjelder også valget av materiale. Hvis det er mulig, så er produktene laget av materialer direkte fra deres omkringliggende miljø, som for eksempel ull, bomull og dun. Hvis det ikke er mulig å benytte seg av materialer fra nærmiljøet, så henter de ideer og løsninger fra naturen for å lage syntetiske materialer. Fjällräven utvikler selv mange av materialene de benytter i produktene sine, mens andre er et resultat av godt samarbeide med noen av bransjens aller beste leverandører. Et eksempel her er den populære Fjällräven Bergtagen Eco-Shell Jacket. Den er laget av slitesterkt, men likevel myk rip-stop Eco-Shell i polyester, som er delvis resirkulert og behandlet med fluorkarbonfri DWR.

Holdbart og miljøvennlig

Når du bruker produkter fra Fjällräven er den gode kvaliteten noe av det første du biter deg merke i. Kvalitet er noe man forventer når man kjøper Fjallräven-utstyr, men det er ikke det eneste som er viktig. Det handler også om å utvikle materialer som tåler hva de blir utsatt for når du er på tur, i tillegg til at de må belaste miljøet minst mulig.

Finn flere gode tilbud

Vi i Jakt & Friluft bestreber oss alltid på å ha produkter i den aller høyeste og beste kvalitet, og det til gode priser. Har du virkelig lyst til å gjøre et kupp, så kan du finne mange ekstra nedsatte varer på våre outlet-sider.

Du kan også tilmelde deg vårt nyhetsbrev, så blir du en av de første som får høre om gode tilbud og spennende, nye produkter.

Se som
Sorter etter
Vis per side

Fjallraven Keb Trousers Curved W Ox Red-Lava

Teknisk turbukse med Curved passform i stretchmateriale og G-1000 Eco.
kr 1 995,00

Fjällreven kiruna Padded Parka W Green

Lang, lett vattert hverdagsparkas i vannavstøtende G-1000-stoff til årets kaldere måneder. Velsittende med justerbar midje og komfortabel, varm hette.
kr 2 499,00

Fjällreven Kånken Ochre

kr 799,00 kr 999,00

Fjällräven Abisko Lite Shorts M Dusk

Lett, luftig turshorts til fotturer i sommerfjellet og i varmere strøk. Én benlomme, to stikklommer og en baklomme.
kr 600,00

Fjällräven Abisko Lite Trekking Regular Dark Grey W

Lett, sval friluftsbukse til vandring i varmt vær. Sydd i et slitesterkt stoff som er elastisk i fire retninger, og lett, sterkt G-1000 Lite, som gir et smidig, hurtigtørkende plagg med førsteklasses ventilasjon.
kr 1 299,00

Fjällräven Abisko Lite Trekking Regular Sand W

Lett, sval friluftsbukse i elastisk stoff og G-1000 Lite til bruk på fotturer når det er varmt i været. Teknisk snitt, romslige lommer og benavslutninger med støvelkrok og stroppejustering.
kr 2 199,00
Se som
Sorter etter
Vis per side