• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Hvorfor bære på mer enn du må? Budor Hip Pack er en liten og svært praktisk hoftesekk med nok av plass til kortere jaktturer. Polyestermaterialet, som er helt lydløst og mykt, gir sekken en unik følelse. Et ventilerende, justerbart og solid hoftebeltet, kombinert med to kompresjonsremmer, sørger for optimal stabilitet rundt midjen. Hovedrommet har en stor åpning i toppen for lett tilgang til utstyret. Budor Hip Pack har også utvidbare sidelommer, topplomme med integrert rypenett og Bergans PLUS Modular-festesystem for tilleggsutstyr. For å få en fullstendig oversikt over alle funksjoner og egenskaper, se teknisk beskrivelse.

Bæresystem Stabiliserende formet fjærramme. Ventilert bakside i mesh. Sidestramming for individuell tilpasning.

Jaktdetaljer Integrert rypenett i topplommen, som kan brukes alene som ryggsekk eller festes til hoftesekken.

Sekkepose Stort hovedrom med stor åpning i toppen.

Lommer Glidelåslomme med nøkkelring på innsiden. Topplomme med glidelås og integrert rypenett. To store, utvidbare sidelommer med glidelås.

Hoftebelte Komfortabelt hoftebelte med feste til hundebånd.

Ytterligere funksjoner Bergans PLUS Modular-festesystem til for eksempel rypenett. YKK-glidelås. Bærehåndtak. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

Bergans Budor Hip Pack Green Mud 11

Art.nr: 134804
kr 1 299,00
Hvorfor bære på mer enn du må? Budor Hip Pack er en liten og svært praktisk hoftesekk med nok av plass til kortere jaktturer. Polyestermaterialet, som er helt lydløst og mykt, gir sekken en unik følelse.
15143
134804
7031582145158

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte