• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Enten du skal bruke dagen til terrengsykling, en fottur eller til å klatre opp på en fjelltopp, er damemodellen Tempest 9 den perfekte følgesvennen. Den er utstyrt med en lomme for drikkeblære, et pustende, kroppsnært AirScape™-ryggpanel og integrerte remmer og hoftebelte som følger bevegelsene dine. Med festemuligheter for isøks, gåstaver, sykkelhjelm og blinklys er den klar for å bli med deg hvor som helst. Laget med bluesign®-godkjent resirkulert kvalitetsnylon med høy tetthet og PFC-fri DWR-impregnering.

Et sprøytestøpt AirScape™-ryggpanel med utstanset skum gir en pustende og kroppsnær passform. Fleksible BioStretch-remmer og et hoftebelte som går fra hoftene og rundt korsryggen, legger til rette for dynamiske bevegelser.

En serie av lette ryggsekker som er designet for best mulig stabilitet og dynamiske bevegelser i det mest krevende terrenget.

Talon/Tempest-serien består av både tradisjonelle ryggsekker, hoftesekker og alt imellom, og oppfyller behovene til blant annet fotturister og syklister.

Laget med bluesign®-godkjent resirkulert kvalitetsnylon med høy tetthet.

Vekt: 0,9 kg

Dimensjoner (CM): 51L / 26W / 19D

Stoff: 100D x 210D Bluesign Resirkulert Robic Nylon

Egenskaper

Paneltilgang via glidelås Kompatibel med Hydraulics™ Reservoir Front strikk kompresjons system Glidelåslomme i topplokket LidLock™-feste for sykkelhjelm Designet for damer Brystrem med nødfløyte Single isøks feste Kompresjons remer på side Tilgang til øverste del via glidelås Sprøytestøpt AirScape®-ryggpanel av HDPE med polstring av EVA-skum Intern nøkkelholder

Osprey Tempest 9 Bell Orange WM/L

Art.nr: 154332
kr 1 300,00
Enten du skal bruke dagen til terrengsykling, en fottur eller til å klatre opp på en fjelltopp, er damemodellen Tempest 9 den perfekte følgesvennen. Den er utstyrt med en lomme for drikkeblære, et pustende, kroppsnært AirScape™-ryggpanel og integrerte remmer og hoftebelte som følger bevegelsene dine. Med festemuligheter for isøks, gåstaver, sykkelhjelm og blinklys er den klar for å bli med deg hvor som helst.
13925
154332
843820117493

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte