Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Gamasjer

  Gamasjer

  Gamasjer er en nyttig og allsidig del av utstyret for enhver jeger, fisker eller friluftsentusiast. De gir beskyttelse mot vær og kulde, samtidig som de gir god støtte til føttene når du er ute i terrenget. Det finnes mange forskjellige typer gamasjer på markedet, men det er viktig å velge et par som passer til dine behov.

  Et godt par med gamasjer bør ha en god evne til å holde snøen ute. Det er også viktig at de er gode å ha på seg, gjerne med snorstrammer, skostropp og støvelkrok. Slik holder gamasjene seg på plass samtidig som de gir god bevegelsesfrihet.

  Når du skal velge gamasjer bør du tenke på hvilken type aktivitet du skal drive. Skal du gå langt i fjellet eller fiske i flatere terreng, behovene varierer og vi har forskjellige modeller ut fra ditt behov. Du finner et godt utvalg av gamasjer hos oss fra anerkjente merker som Fjällräven, Bergans og Härkila, vi håper du finner ditt neste par hos oss.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Bergans Dryna Blisterpacks Black one size

  kr 80,00
  Spesielt utviklet for gamasjer fra Bergans.

  Bergans Dryna Softshell Gaiter Black

  kr 599,00
  Lave og lette gamasjer som passer til både lave fjellsko, joggesko og kraftige fjellstøvler. Designet for å hindre rusk og rask i å komme opp i skoene.

  Bergans Dryna Waterproof Gaiter Black

  kr 750,00 kr 499,00
  Vanntett gamasje fra Bergans

  Bergans Tind Gaiter Black

  kr 400,00
  Lav, lett og luftig gamasje utviklet til topptur og fjellsport om sommeren. Egner seg både til lave fjellsko/joggesko, og til klassiske fjellstøvler.

  Fjällräven Singi Gaiters Black

  kr 999,00 kr 599,00
  Robuste gamasjer i G-1000 og G-1000 HeavyDuty. Glidelås og borrelås ved åpningene snorstramming øverst Hypalon-stropper under føttene samt støvelkroker.

  Härkila Moose Hunter 2.0 Lydløse Gamasjer M.O One Size

  kr 899,00
  De lydløse Moose Hunter 2.0-gamasjene er laget av et svært mykt fleecestoff uten membran. Formålet med gamasjene er å dempe lydene fra jegerens bevegelser gjennom busker og kratt mest mulig, slik at det blir lettere å snike seg helt innpå viltet. I likhet med resten av Moose Hunter 2.0-serien har også disse gamasjene Mossy Oak® Break-Up Country®-kamuflasje.

  Sitka Stormfront GTX Gaiter Optifade Open Country 2020

  kr 2 399,00
  Denne robuste gaiter, er en videreutviklet gaiter, hvor den øverste del er i et sterkt 3 lags Gore-Tex matriale, for at kunne krysse elver, og bevege seg i vått gress.

  Swedteam Helags gaiters

  kr 745,00
  Elastiske remmer nederst og rundt ankelen med glidelås fremme samt snøring ovenfor med lås. Laget i bestandig, vanntett polyester med rem under støvlene for best mulig passform.

  Gamasjer

  Filtrer etter:

  Clear All