Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Gamasjer

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Bergans Dryna Waterproof Gaiter Black

  kr 750,00
  Vanntett gamasje fra Bergans

  Bergans Elastic Band/Hooks for Gaiter 2pk Black

  kr 59,00
  Strikk og feste til gamasjer.

  Bergans Tind Gaiter Black

  kr 400,00
  Lav, lett og luftig gamasje utviklet til topptur og fjellsport om sommeren. Egner seg både til lave fjellsko/joggesko, og til klassiske fjellstøvler.

  Fjällräven Singi Gaiters Black

  kr 999,00
  Robuste gamasjer i G-1000 og G-1000 HeavyDuty. Glidelås og borrelås ved åpningene snorstramming øverst Hypalon-stropper under føttene samt støvelkroker.

  Fjällräven Singi Gaiters Dark Olive

  kr 999,00
  Robuste gamasjer i G-1000 og G-1000 HeavyDuty. Glidelås og borrelås ved åpningene, snorstramming øverst, Hypalon-stropper under føttene samt støvelkroker.

  Härkila Moose Hunter 2.0 Lydløse Gamasjer M.O One Size

  kr 829,00
  De lydløse Moose Hunter 2.0-gamasjene er laget av et svært mykt fleecestoff uten membran. Formålet med gamasjene er å dempe lydene fra jegerens bevegelser gjennom busker og kratt mest mulig, slik at det blir lettere å snike seg helt innpå viltet. I likhet med resten av Moose Hunter 2.0-serien har også disse gamasjene Mossy Oak® Break-Up Country®-kamuflasje.

  Sitka Stormfront GTX Gaiter Optifade Open Country 2020

  kr 2 399,00
  Denne robuste gaiter, er en videreutviklet gaiter, hvor den øverste del er i et sterkt 3 lags Gore-Tex matriale, for at kunne krysse elver, og bevege seg i vått gress.

  Swedteam Helags gaiters

  kr 595,00
  Elastiske remmer nederst og rundt ankelen med glidelås fremme samt snøring ovenfor med lås. Laget i bestandig, vanntett polyester med rem under støvlene for best mulig passform.

  Gamasjer

  Filtrer etter:

  Clear All