Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  GPS/ Peilere

  Jakt GPS og hundepeilere

  Hos oss finner du et godt utvalg av jakt gps og hundepeilere. Vi i Jakt og Friluft er villmarks-entusiaster, og har stor erfaring i markedet. Mange av våre ansatte har også testet utstyret, slik at vi kan gi deg en ærlig tilbakemelding og anbefaling. Se vårt store utvalg av jakt gps her. Vi har blant annet gps fra kvalitetsmerket Garmin, WEhunt og Tracker.

  Med en god jakt gps og hundepeilere vil du få gode sporing,- og navigasjonsmuligheter på jakt. Hundepeilere vil gi deg informasjon om hvor hunden din er, og om den går eller tar stand. På noen av modellene våre vil du i tillegg få varsel når hunden din bjeffer, og antall bjeff per minutt.

  Lurer du på hvilke jakt gps som passer ditt behov? Besøke vår butikk i Arendal, eller kontakt oss her i nettbutikken.

   

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Garmin Acc Charging Clip T5/TT15

  kr 179,00
  Lad hundeenhetene TT 15 og T 5 ved å koble den medfølgende nettadapteren, strømkabelen for bil eller USB-kabelen til denne porten og deretter til en passende strømkilde (vegg, sigarettenner eller datamaskin).

  Garmin Acc Mag Mount Antenna, Astro

  kr 343,80
  Denne kraftige, eksterne antennen festes på kjøretøyet med magnet, og kobles til Astro 220, slik at du kan spore hundene dine med Astro mens du kjører.

  Garmin Acc Portable Telescoping Antenna Astro

  kr 749,00
  Kobler til Astro 220-enheten for å utvide sporingsrekkevidden når du skal finne hundene dine

  Garmin alpha 10, Handheld Only, EU

  kr 4 799,00 kr 3 749,00
  Alpha 10 er en liten og kompakt håndholdt enhet som både kan brukes alene, eller tilkoblet andre Garmin-hundesporingsenheter. Du får her full oversikt og kan spore opptil 20 hunder samtidig og med oppdateringsfrekvens på 2,5 sekunder er det ikke en bevegelse du går glipp av! Batterilevetiden holder i 40 timer, det vil si at ved normal brukt vil du klare å ha en full jaktuke på samme batteriet.

  Garmin alpha 50 enhet

  kr 5 900,00
  Alpha 50 leveres med en fargeskjerm på 2,6 tommer og er intuitiv og lett å bruke. Du kan bruke vanlige AA-batterier eller en oppladbar NiMH-batteripakke. Sporer opptil 20 hunder samtidig med hurtige posisjonsoppdateringer på 2,5 sekunder.

  Garmin Alpha T5X GPS Bånd

  kr 3 899,00
  T 5X-hundehalsbåndet har en høyfølsom GPS- og GLONASS-mottaker, slik at du kan spore hunden din opptil 14,5 kilometer. Den har et robust design – og er vannbestandig ned til 10 meter (1 ATM) – tøff nok til å bli med uansett hvor hunden din løper. Fokusere på jakten i stedet for å bekymre deg for neste ladeøkt. Med opptil 80 timers batterilevetid og en hvilemodus som kan deaktiveres eksternt.

  TRACKER ARTEMIS

  kr 7 995,00
  Tracker Artemis er designet og utviklet med både ny og utprøvd teknologi. I tillegg til full støtte for GSM nettverk, bruker den også det nye og fremtidsrettede 4G baserte nettverket NB-IoT LTE-CAT M1. I fremtiden vil 2G og 3G nettverk bli erstattet med IoT 4G for å sikre mye bedre dekningforhold med mindre strømforbruk, noe som gjør Tracker Artemis et smart valg for både i dag og i fremtiden.

  Tracker G10i

  kr 6 990,00
  Tracker G10i veier bare 236g og er ergonomisk utformet for å passe hunder i alle størrelser.

  TRACKER lisens

  kr 795,00

  Ultracom Dog-GPS, K2 Bundle Inkludert Lisens For Ett År

  kr 6 390,00
  Den klassiska Ultracom Hund-GPS har uppnått välförtjänt popularitet genom sin utmärkta användarvänlighet och driftsäkerhet. Se hunden nästan live, med dataspårning får du automatiskt uppdatering av hundens position och skall direkt i telefonen.

  GPS/ Peilere

  Filtrer etter:

  Clear All