Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  GPS/ Peilere

  Jakt GPS og hundepeilere

  Hos oss finner du et godt utvalg av jakt gps og hundepeilere. Vi i Jakt og Friluft er villmarks-entusiaster, og har stor erfaring i markedet. Mange av våre ansatte har også testet utstyret, slik at vi kan gi deg en ærlig tilbakemelding og anbefaling. Se vårt store utvalg av jakt gps her. Vi har blant annet gps fra kvalitetsmerket Garmin, WEhunt og Tracker.

  Med en god jakt gps og hundepeilere vil du få gode sporing,- og navigasjonsmuligheter på jakt. Hundepeilere vil gi deg informasjon om hvor hunden din er, og om den går eller tar stand. På noen av modellene våre vil du i tillegg få varsel når hunden din bjeffer, og antall bjeff per minutt.

  Lurer du på hvilke jakt gps som passer ditt behov? Besøke vår butikk i Arendal, eller kontakt oss her i nettbutikken.

   

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  TRACKER ARTEMIS

  kr 7 995,00
  Tracker Artemis er designet og utviklet med både ny og utprøvd teknologi. I tillegg til full støtte for GSM nettverk, bruker den også det nye og fremtidsrettede 4G baserte nettverket NB-IoT LTE-CAT M1. I fremtiden vil 2G og 3G nettverk bli erstattet med IoT 4G for å sikre mye bedre dekningforhold med mindre strømforbruk, noe som gjør Tracker Artemis et smart valg for både i dag og i fremtiden.

  Tracker G10i

  kr 6 990,00
  Tracker G10i veier bare 236g og er ergonomisk utformet for å passe hunder i alle størrelser.

  TRACKER lisens

  kr 795,00

  Ansmann Extreme Lithium AA 1,5v 4pk

  kr 129,00
  Litiumbatterier av høy kvalitet fra Ansmann. Extreme Lithium batterier tilbyr mer energi og bedre ytelse enn alkaliske batterier, og har svært høy toleranse for kuldegrader.

  GPS/ Peilere

  Filtrer etter:

  Clear All