Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Härkila

  Härkila

  Härkila ble grunnlagt av jegere, og er utviklet for jegere. I den tøffe og harde naturen i Skandinavia har jegere alltid visst at det er alfa og omega med respekt for naturen for i det hele tatt å kunne overleve ute i naturen. Og det betyr at man skal ha utstyr man kan stole på.

  Du kan være helt sikker på at du kan stole på Härkilautstyr. Her får du nemlig produkter som kombinerer lidenskap for naturen og kunnskap om jakt.

  Sterke samarbeidspartnere

  Härkila har fokus på funksjonalitet, kvalitet og komfort. Og det er derfor Härkila kun samarbeider med de aller beste leverandørene på markedet. Dette har ført til tette samarbeid med interessante merker som Gore-Tex, Vibram, Polartec, Primaloft og Windstopper.

  Utstyr for alle jegere

  På grunn av en kompromissløs tilgang til kvalitet, funksjonalitet og komfort, kan Härkila utstyre jegeren med kvalitetsutstyr fra topp til tå. Alt utstyret fra Härkila har blitt utviklet ved hjelp av avansert teknologi. Og i samarbeid med høyprofilerte og kvalitetsbevisste samarbeidspartnere, kan de utstyre alle typer jegere på alle mulige jakttyper. Med andre ord, så vil du som jeger oppleve maksimal komfort når du bruker utstyr fra Härkila – uansett hva du jakter på.

  Stolt tradisjon

  Når du investerer i et Härkila produkt, så får du et produkt som er resultat av tradisjon og ny teknologi og forskning. Når du bruker utstyr fra Härkila, så får du ikke bare nye kvalitetssko eller en ny lommekniv. Du blir en del av mange års stolt tradisjon.

  Godt sortiment og gode priser

  Her hos Jakt & Friluft har vi en rekke forskjellige produkter fra Härkila, både til kvinner og menn. Vi prøver å holde sortimentet så oppdatert som overhodet mulig, og vi bestreber oss alltid på å gi deg den aller beste prisen. Dessuten finner du ofte flere gode tilbud på hjemmesiden vår, i tillegg til de fysiske butikkene våre i Arendal eller på Gjøvik. Og hvis du virkelig vil gjøre et kupp, så bør du besøke outlet-siden vår for ekstra tilbud. Har du spørsmål er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Härkila All season wool II sock Black

  kr 199,00
  Lette og slitesterke jaktsokker i 58 % merinoull, 40 % polyamid, 2 % elastan

  Härkila All Year crew sok Black

  kr 159,00
  Kvalitetsokker som er lette og har god passform. Merinoull med polyamidforsterkninger.

  Härkila Disa Lady full zip fleece Purple melange

  kr 1 599,00
  Lett og ekstremt elastisk fleecejakke i fukttransporterende og isolerende merinoull.

  Härkila Driven Hunt Heat Muffe Willow Green One Size

  kr 1 499,00
  Driven Hunt HEAT-muffen er en fôret, varm muffe med Härkilas HEAT-teknologi, som kan stilles inn til ønsket temperatur. Muffen kan enkelt festes rundt livet med det avtakbare beltet som følger med, slik at du alltid kan ha den tilgjengelig, også når du er i bevegelse.

  Härkila Driven Hunt HSP Insulated Cap Willow Green

  kr 799,00
  Driven Hunt HSP Insulated-kapsen er en varm, fôret kaps. Den har nedfellbar ørevarmer i myk fleece, vindtett HSP-membran og er fôret med Thermo Poly Shield™ Fill-vattering.

  Härkila Expedition long sock Grey/green

  kr 349,00
  God og kraftig ullsokk i en blanding av merinoull, polyamid og elastan. Beregnet på bruk i streng kulde

  Härkila

  Filtrer etter:

  Clear All