Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Härkila

  Härkila

  Härkila ble grunnlagt av jegere, og er utviklet for jegere. I den tøffe og harde naturen i Skandinavia har jegere alltid visst at det er alfa og omega med respekt for naturen for i det hele tatt å kunne overleve ute i naturen. Og det betyr at man skal ha utstyr man kan stole på.

  Du kan være helt sikker på at du kan stole på Härkilautstyr. Her får du nemlig produkter som kombinerer lidenskap for naturen og kunnskap om jakt.

  Sterke samarbeidspartnere

  Härkila har fokus på funksjonalitet, kvalitet og komfort. Og det er derfor Härkila kun samarbeider med de aller beste leverandørene på markedet. Dette har ført til tette samarbeid med interessante merker som Gore-Tex, Vibram, Polartec, Primaloft og Windstopper.

  Utstyr for alle jegere

  På grunn av en kompromissløs tilgang til kvalitet, funksjonalitet og komfort, kan Härkila utstyre jegeren med kvalitetsutstyr fra topp til tå. Alt utstyret fra Härkila har blitt utviklet ved hjelp av avansert teknologi. Og i samarbeid med høyprofilerte og kvalitetsbevisste samarbeidspartnere, kan de utstyre alle typer jegere på alle mulige jakttyper. Med andre ord, så vil du som jeger oppleve maksimal komfort når du bruker utstyr fra Härkila – uansett hva du jakter på.

  Stolt tradisjon

  Når du investerer i et Härkila produkt, så får du et produkt som er resultat av tradisjon og ny teknologi og forskning. Når du bruker utstyr fra Härkila, så får du ikke bare nye kvalitetssko eller en ny lommekniv. Du blir en del av mange års stolt tradisjon.

  Godt sortiment og gode priser

  Her hos Jakt & Friluft har vi en rekke forskjellige produkter fra Härkila, både til kvinner og menn. Vi prøver å holde sortimentet så oppdatert som overhodet mulig, og vi bestreber oss alltid på å gi deg den aller beste prisen. Dessuten finner du ofte flere gode tilbud på hjemmesiden vår, i tillegg til de fysiske butikkene våre i Arendal eller på Gjøvik. Og hvis du virkelig vil gjøre et kupp, så bør du besøke outlet-siden vår for ekstra tilbud. Har du spørsmål er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Härkila All season wool II sock Black

  kr 239,00
  Lette og slitesterke jaktsokker i 58 % merinoull, 40 % polyamid, 2 % elastan

  Härkila All Year crew sok Black

  kr 159,00
  Kvalitetsokker som er lette og har god passform. Merinoull med polyamidforsterkninger.

  Härkila Annaboda 2.0 HSP Knit Pullover Demitasse Brown

  kr 3 499,00
  Annaboda-genseren har helt siden vi lanserte den, vært en storfavoritt blant jegere. Det er ikke uten grunn: Annaboda-genseren er ikke bare strikket av 100 % god og varm kvalitetsull, den har også en vindtett HSP®-membran. Etter innspill fra mange jegere har vi nå også forbedret genserens passform og strikk, slik at den holder fasongen selv etter flere års bruk.

  Härkila Arvak Lærbelte Deep brown

  kr 849,00
  Lærbelte i topp kvalitet med metallspenne

  Härkila Base All Season Side Zip Long Johns Shadow Brown

  kr 1 399,00
  Härkila all season side zip-underbuksen er svært praktisk og varmende, og passer bra til jakt og andre utendørsaktiviteter når været blir kjølig. Den er laget av svært myk, pustende og fukttransporterende 200 g merinoull.

  Härkila Base Mesh Crew Neck Shadow Brown

  kr 1 399,00
  Den langermede Härkila Base Mesh-underskjorten er rett og slett fantastisk for aktiv jakt i kjølige og kalde temperaturer. Den er laget av et hurtigtørkende, stretch mesh i en myk ullblanding som gjør den eksepsjonelt pustende, og effektiv til å transportere fuktighet bort fra huden din, samtidig som den sikrer god isolasjon.

  Härkila Base Mesh Long Johns Shadow Brown

  kr 1 299,00
  Den lange Härkila Base Mesh-underbuksen er fantastisk til aktiv jakt i kjølig til svært kaldt vær.

  Härkila Base Warm Long Johns Willow green Shadow Brown

  kr 1 299,00
  Den lange Härkila Base Warm-underbuksen er den varmeste underbuksen i kolleksjonen til Hærkila

  Härkila Base Warm Zip Neck Willow green Shadow Brown

  kr 1 399,00
  Den langermede Härkila Base Warm-trøyen er den varmeste trøyen i kolleksjonen til Hærkila.

  Härkila

  Filtrer etter:

  Clear All