Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Härkila

  Härkila

  Härkila ble grunnlagt av jegere, og er utviklet for jegere. I den tøffe og harde naturen i Skandinavia har jegere alltid visst at det er alfa og omega med respekt for naturen for i det hele tatt å kunne overleve ute i naturen. Og det betyr at man skal ha utstyr man kan stole på.

  Du kan være helt sikker på at du kan stole på Härkilautstyr. Her får du nemlig produkter som kombinerer lidenskap for naturen og kunnskap om jakt.

  Sterke samarbeidspartnere

  Härkila har fokus på funksjonalitet, kvalitet og komfort. Og det er derfor Härkila kun samarbeider med de aller beste leverandørene på markedet. Dette har ført til tette samarbeid med interessante merker som Gore-Tex, Vibram, Polartec, Primaloft og Windstopper.

  Utstyr for alle jegere

  På grunn av en kompromissløs tilgang til kvalitet, funksjonalitet og komfort, kan Härkila utstyre jegeren med kvalitetsutstyr fra topp til tå. Alt utstyret fra Härkila har blitt utviklet ved hjelp av avansert teknologi. Og i samarbeid med høyprofilerte og kvalitetsbevisste samarbeidspartnere, kan de utstyre alle typer jegere på alle mulige jakttyper. Med andre ord, så vil du som jeger oppleve maksimal komfort når du bruker utstyr fra Härkila – uansett hva du jakter på.

  Stolt tradisjon

  Når du investerer i et Härkila produkt, så får du et produkt som er resultat av tradisjon og ny teknologi og forskning. Når du bruker utstyr fra Härkila, så får du ikke bare nye kvalitetssko eller en ny lommekniv. Du blir en del av mange års stolt tradisjon.

  Godt sortiment og gode priser

  Her hos Jakt & Friluft har vi en rekke forskjellige produkter fra Härkila, både til kvinner og menn. Vi prøver å holde sortimentet så oppdatert som overhodet mulig, og vi bestreber oss alltid på å gi deg den aller beste prisen. Dessuten finner du ofte flere gode tilbud på hjemmesiden vår, i tillegg til de fysiske butikkene våre i Arendal eller på Gjøvik. Og hvis du virkelig vil gjøre et kupp, så bør du besøke outlet-siden vår for ekstra tilbud. Har du spørsmål er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Härkila Wildboar Pro Tech Seler Brown/Orange Blaze One Size

  kr 649,00
  Wildboar Pro-bukseselene er et par elastiske og lette seler med spenner som kan festes på alle bukser med beltestropper.

  Seeland Heat Vest Black

  kr 2 699,00
  Seeland Heat-vesten er laget av et fôret lettvektsstoff med elastiske membraner i sidene. Innvendig har den et varmereflekterende fôr, som ikke bare forhindrer varmetap, men også forsterker effekten av vestens varmemembraner. Den høye kragen er fôret med myk fleece. De delene av overkroppen som er mest utsatt for kulde – korsryggen og mellom skulderbladene – har innsydde varmemembraner. Ved hjelp av den tilhørende smarttelefonappen kan varmemembranene stilles inn til nøyaktig den temperaturen du ønsker, fra 30 til 52 °C etter behov.

  Härkila

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 129,00 Til: kr 7 599,00
  kr129 kr7599
  Produsenter