Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Härkila

Härkila

Härkila ble grunnlagt av jegere, og er utviklet for jegere. I den tøffe og harde naturen i Skandinavia har jegere alltid visst at det er alfa og omega med respekt for naturen for i det hele tatt å kunne overleve ute i naturen. Og det betyr at man skal ha utstyr man kan stole på.

Du kan være helt sikker på at du kan stole på Härkilautstyr. Her får du nemlig produkter som kombinerer lidenskap for naturen og kunnskap om jakt.

Sterke samarbeidspartnere

Härkila har fokus på funksjonalitet, kvalitet og komfort. Og det er derfor Härkila kun samarbeider med de aller beste leverandørene på markedet. Dette har ført til tette samarbeid med interessante merker som Gore-Tex, Vibram, Polartec, Primaloft og Windstopper.

Utstyr for alle jegere

På grunn av en kompromissløs tilgang til kvalitet, funksjonalitet og komfort, kan Härkila utstyre jegeren med kvalitetsutstyr fra topp til tå. Alt utstyret fra Härkila har blitt utviklet ved hjelp av avansert teknologi. Og i samarbeid med høyprofilerte og kvalitetsbevisste samarbeidspartnere, kan de utstyre alle typer jegere på alle mulige jakttyper. Med andre ord, så vil du som jeger oppleve maksimal komfort når du bruker utstyr fra Härkila – uansett hva du jakter på.

Stolt tradisjon

Når du investerer i et Härkila produkt, så får du et produkt som er resultat av tradisjon og ny teknologi og forskning. Når du bruker utstyr fra Härkila, så får du ikke bare nye kvalitetssko eller en ny lommekniv. Du blir en del av mange års stolt tradisjon.

Godt sortiment og gode priser

Her hos Jakt & Friluft har vi en rekke forskjellige produkter fra Härkila, både til kvinner og menn. Vi prøver å holde sortimentet så oppdatert som overhodet mulig, og vi bestreber oss alltid på å gi deg den aller beste prisen. Dessuten finner du ofte flere gode tilbud på hjemmesiden vår, i tillegg til de fysiske butikkene våre i Arendal eller på Gjøvik. Og hvis du virkelig vil gjøre et kupp, så bør du besøke outlet-siden vår for ekstra tilbud. Har du spørsmål er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Se som
Sorter etter
Vis per side

Härkila Disa Lady full zip fleece Purple melange

Lett og ekstremt elastisk fleecejakke i fukttransporterende og isolerende merinoull.
kr 999,00

Härkila Dvalin jakke Hunting green

Lett og pustende jaktjakke i en slitesterk bomull- og polyesterblanding med vannavvisende, fornybar Wax Finish-behandling.
kr 1 199,00

Härkila Estelle Lady jakke Hunting green

Ultra - lett jakke med vanntett , pustende GORE -TEX® membran. Silent , myk og fukttransporterende.
kr 2 249,50

Härkila Expedition long sock Grey/green

God og kraftig ullsokk i en blanding av merinoull, polyamid og elastan. Beregnet på bruk i streng kulde
kr 329,00
Se som
Sorter etter
Vis per side