Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Håv/klepp/redskap

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Abu Garcia Abu Garcia Sölv Net

  kr 499,00
  Dette flytende nettet for den mobile sjøørretfiskeren. Kan festes til ryggsekken eller vadebuksene, inneholder magnetklemme og elastisk stropp. Lett å bruke.

  Greys GS Scoop Nets Medium

  kr 399,00
  Greys GS Scoop håvene kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er flotte håver spesielt for vadefiskere i strie elver. Denne fluefiske håven er skikkelig utformet fra start til slutt.

  Greys GS Scoop Nets Small

  kr 349,00
  Greys GS Scoop håvene kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er flotte håver spesielt for vadefiskere i strie elver. Denne fluefiske håven er skikkelig utformet fra start til slutt.

  Hurricane Net 150cm

  kr 249,00
  Stabile håv som behandler fisken bra. Alle hover i Hurricane Net-serien er foldbare og med teleskopskaft. Dette gjør de minimale under transport. Laget i Aluminium og har ergonomisk formede håndtak.

  Hurricane Net 180cm

  kr 299,00
  Hurricane Net er en god, lett og stabil håv fra Wiggler, som er skånsom mot fisken. Håven er sammenleggbar og skaftet kan skyves sammen. Det gjør håven kompakt når du skall transportere den. Håndtaket er ergonomisk formet, og nettet er "krok-vennlig".

  Lawson Håv M med Magnetklips og Gumminett L45xB35xD35

  kr 299,00
  Håv med gumminett, perfekt til catch and release. kroker fester seg heller ikke like lett som i ett vanlig nett. Magnetklipsen gjør at man kan ha håven hengende bak på jakken eller sekken slik at man alltid har håven lett tilgjengelig.

  McLean Weigh-Net L (Model M110) | 0-6,5kg

  kr 1 249,00
  Dette er de mest solgte håvene fra McLean. Håven har innebygd vekt i håndtaket som tar opptil 6kg. Modell 110 XL passer for smålaks og sjøørretfiske i sjøen, tar fisk så langt vekta går.

  Rapala Vadehåv Flytende

  kr 389,00
  Flytende vadehåv konstruert i aluminum med gummiert nett som er både holdbart og fiskevennlig. Lett å løsne kroker fra nettet. Soft grip håndtak for godt grep, og elastisk stropp til å henge håven bak på ryggen.

  Savage Gear Competition Pro Full Frame Net XL Rubber XL-Mesh (70x85cm

  kr 1 469,00
  Lar sportsfiskeren bevege håven raskere gjennom vannet, nesten uten motstand.

  Savage Gear Pro Folding Rubber Large Mesh Landing Net L (65x50cm)

  kr 749,00
  Super sterk og lettvekts foldbar håv for all predator fiske. Håven foldes lett sammen og gummi mesh gir en trygg og skånsom behandling av fisken.

  Savage Gear Pro Folding Rubber Large Mesh Landing Net XL (70x85cm)

  kr 859,00
  Supersterkt landingsnett, designet for å lande store rovfisk.

  Håv/klepp/redskap

  Filtrer etter:

  Clear All