Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Hørselvern

Ta vare på din hørsel - og andres

Hvis du skal skyte eller oppholde deg i nærheten av våpen som går av, må du ha hørselvern av høy kvalitet. Egentlig bør alle som befinner seg i nærheten, ha hørselvern med støydemping. Det er viktig at man ikke bare tenker på seg selv under skytingen – barn og andre tilskuere trenger også beskyttelse. Våpenskudd kan være veldig skadelig for hørselen og kan gi varig hørselskade

Stort utvalg av hørselvern til jakt og konkurranse

Aktivt hørselvern er vel det beste markedet har å tilby, og vi fører flere typer aktive hørselvern som aktivt fanger opp svake lyder fra dyr og lignende, men som demper høye, skarpe lyder, som skudd. Et aktivt hørselvern vil gi deg den mest naturtro opplevelsen i felt. Skal du bruke hørselvern på jakt, er det viktig at det er vanntett og har mulighet for oppkobling av jaktradio. Hørselvern med aktiv støydemping gjør at du fortsatt kan høre omgivelsene, men høye skarpe lyder blir dempet. I tillegg kan man velge hørselvern som propper. Mange skyttere har lommene fulle av ørepropper, som jo er en rimelig og grei måte å kunne beskytte seg selv og andre på.

Når kun det beste er godt nok

Når du skal velge hørselvern til skyting og jakt, er kun det beste bra nok. Som jeger blir du ofte utsatt for høye lyder, både under skytetrening og jakt. SORDIN SUPREME PRO X er et aktivt hørselvern av høyeste kvalitet, med mulighet for tilkobling av jaktradio. SORDIN SUPREME PRO X passer like godt på skytebanen som i felt og er i tillegg vanntett. Som tillegg i lomma kan det være lurt å ha med noen par med ALLEN FOAM EAR PLUG hvis du har folk i omgivelsene som ikke har medbrakt hørselvern. Til barna er 3M PELTOR KID et utmerket valg. Disse passer også til bruk ved utendørskonserter.

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Caldwell Low Profile Hearing Protection

Rimelige og gode hørselsvern fra Caldwell
kr 149,00 kr 199,00

Sordin Supreme Pro X hørselvern Camo/ Orange

Toppmodell fra Sordin. Silikon hygienesett for bedre komfort og tetting
kr 2 849,00

Allen Axion Electronic Lo Profile Hørselsvern Orchid

Elektroniske høreslsvern til bruk på jakt og skytebane! Mye for pengene!
kr 499,00

Allen Foam Ear Plug Par

Allen Foam Ear Plug Par
kr 10,00

Allen Orchid Lo Profile Hørselsvern

Enkle hørselvern med god lyd-demping.
kr 199,00

Caldwell E-Max Low Profile Electronic Hearing Protection

Kompakte elektroniske hørselvern i god kvalitet! AUX inngang og enkel volum justering.
kr 599,00 kr 799,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side