Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Hansker / Votter

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Aclima Liner Glove Sort

  kr 299,00
  LightWool Liner gloves er svært tynne og myke hansker som egner seg godt som fôr i andre hansker eller votter. De kan også brukes som eneste lag når det ikke er så kaldt ute.

  Aclima WarmWool Pulseheater Unisex Calypso Coral

  kr 249,00
  WarmWool Pulseheater er en håndleddsvarmer med tommelhull som skal hindre kald luft å slippe inn i åpningen mellom genser og hanske, den kan også brukes som en forlengelse av genser eller jakke for ekstra varme

  Aclima WarmWool Pulseheater Unisex Sunset Purple

  kr 299,00
  WarmWool Pulseheater er en håndleddsvarmer med tommelhull som skal hindre kald luft å slippe inn i åpningen mellom genser og hanske, den kan også brukes som en forlengelse av genser eller jakke for ekstra varme.

  Helsport Pistus Mitten

  kr 499,00
  votter i 100% ull med skytefinger. Perfekt for de ekstra kalde dagene på post!

  Härkila Moose Hunter 2.0 fleece hansker M.O Red

  kr 799,00
  Moose Hunter 2.0-fleecehanskene er et par lette fleecehansker med Mossy Oak® Break-Up Country®- og Mossy Oak® Red-kamuflasje.

  Härkila Power Stretch Hansker

  kr 599,00
  Härkila Power Stretch er et par allsidige hansker til jakt og friluftsliv. De kan brukes alene eller som en liner inni et par tykkere hansker.

  ROECKL Kadane

  kr 899,00
  Roeckl Kadane har god passform, "avtakbar" topp og Gore-windstopper membran. Hansken passer perfekt til deg som har behov for fingrene lett tilgjengelig samtidig som du vil ha god varme og komfort! Windstopper fingervante som er perfekt til jakt, fiske og friluftsliv!

  Hansker / Votter

  Filtrer etter:

  Clear All