Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Hansker / Votter

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Aclima HotWool Heavy Liner Gloves, Unisex Jet Black

  kr 329,00
  Våre liner gloves er svært tynne og myk hansker i 100% merinoull som kan brukes som fôr i andre hansker eller votter. De passer også som eneste lag når det ikke er så kaldt.

  Aclima Liner Glove Sort

  kr 299,00
  LightWool Liner gloves er svært tynne og myke hansker som egner seg godt som fôr i andre hansker eller votter. De kan også brukes som eneste lag når det ikke er så kaldt ute.

  Aclima WarmWool Pulseheater Unisex Calypso Coral

  kr 249,00
  WarmWool Pulseheater er en håndleddsvarmer med tommelhull som skal hindre kald luft å slippe inn i åpningen mellom genser og hanske, den kan også brukes som en forlengelse av genser eller jakke for ekstra varme

  Helsport Pistus Mitten

  kr 499,00
  votter i 100% ull med skytefinger. Perfekt for de ekstra kalde dagene på post!

  Härkila Core GTX Gloves Hunting Green/Shadow Brown

  kr 1 499,00
  Härkila core gtx-hanskene er et par varme, lydsvake jakthansker med gummi i håndflaten. Hanskene har et vind- og vanntett gore-tex®-membran og fôr av myk og varm thermo poly shield™.

  Härkila Deer Stalker Camo Fleece Hanske AXIS MSP Forest

  kr 599,00
  Deer stalker camo-fleecehanskene er et par tettsittende jakthansker med gripebelegg av gummi i håndflatene for trygg våpenhåndtering. Hanskene er laget av et elastisk og fukttransporterende stoff med svært høy pusteevne og har fått en vann- og smussavvisende behandling.

  Härkila Deer Stalker Camo HWS Gloves AXIS MSP Forest

  kr 1 199,00
  Deer stalker camo hws-hanskene er en god forsikring mot våte og kalde hender på jakt. Hanskene er utstyrt med vår egen elastiske, vind- og vanntette hws®-membran, stoffet er smuss- og vannavvisende, og i håndflatene er det et gummibelegg som gir godt grep om våpenet.

  Härkila Deer Stalker Camo Mesh Hanske AXIS MSP Forest

  kr 439,00
  Deer stalker camo mesh-hanskene er et par svært luftige, tettsittende jakthansker med gripebelegg av gummi i håndflatene for trygg våpenhåndtering. Hanskene er laget av et elastisk og fukttransporterende meshstoff med svært god pusteevne.

  Hansker / Votter

  Filtrer etter:

  Clear All