Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Hansker / Votter

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Aclima HotWool Heavy Liner Gloves, Unisex Jet Black

  kr 329,00
  Våre liner gloves er svært tynne og myk hansker i 100% merinoull som kan brukes som fôr i andre hansker eller votter. De passer også som eneste lag når det ikke er så kaldt.

  Aclima Liner Glove Sort

  kr 299,00
  LightWool Liner gloves er svært tynne og myke hansker som egner seg godt som fôr i andre hansker eller votter. De kan også brukes som eneste lag når det ikke er så kaldt ute.

  Härkila Core GTX Gloves Hunting Green/Shadow Brown

  kr 1 499,00
  Härkila core gtx-hanskene er et par varme, lydsvake jakthansker med gummi i håndflaten. Hanskene har et vind- og vanntett gore-tex®-membran og fôr av myk og varm thermo poly shield™.

  Härkila Deer Stalker Camo Mesh Hanske AXIS MSP Forest

  kr 439,00
  Deer stalker camo mesh-hanskene er et par svært luftige, tettsittende jakthansker med gripebelegg av gummi i håndflatene for trygg våpenhåndtering. Hanskene er laget av et elastisk og fukttransporterende meshstoff med svært god pusteevne.

  Härkila Moose Hunter 2.0 fleece hansker M.O Red

  kr 899,00
  Moose Hunter 2.0-fleecehanskene er et par lette fleecehansker med Mossy Oak® Break-Up Country®- og Mossy Oak® Red-kamuflasje.

  Härkila Moose Hunter 2.0 Gloves GTX M.O Red

  kr 1 699,00
  Hanskene er laget av myk og elastisk trikot og utstyrt med en vind- og vanntett GORE-TEX®-membran.

  Härkila Winter Active WSP Insulated Mitten AXIS MSP Snow

  kr 1 499,00
  Det er på hendene du blir kald først når du er på jakt i vinterkulden. Winter active wsp-vottene er fôret med 120-grams thermo poly shield-materiale og utstyrt med en vindtett gore-tex infinium-membran og har fått en smuss- og vannavvisende behandling.

  ROECKL Kadane

  kr 899,00 kr 699,00
  Roeckl Kadane har god passform, "avtakbar" topp og Gore-windstopper membran. Hansken passer perfekt til deg som har behov for fingrene lett tilgjengelig samtidig som du vil ha god varme og komfort! Windstopper fingervante som er perfekt til jakt, fiske og friluftsliv!

  Hansker / Votter

  Filtrer etter:

  Clear All