• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Swarovski dS viser automatisk riktig siktepunkt og all data du trenger i høy oppløsning og i sanntid. Jegere trenger ikke lenger justere kikkertsiktet manuelt, noe som gjør det mye lettere å takle skudd på langt hold. Siktepunktet beregnes basert på nøyaktig avstandsmåling, skuddvinkelen, valgt forstørrelse, lufttrykk, temperatur og ballistiske data for din personlige skytevåpen/ammunisjonskombinasjon.

dS Configurator-appen brukes til å legge inn data på din skytevåpen/ammunisjonskombinasjon og til å konfigurere skjermen. Den ballistiske kurven og dine individuelle skjermkonfigurasjoner overføres så raskt og enkelt direkte til dS via Bluetooth.

For alltid å kunne sikte mot siktepunktet fra forskjellige avstander, justeres trådkorset slik at treffpunktet stemmer med siktepunktet. Siktepunktet er punktet på objektet du vil målrette mot. Trådkorsjusteringen i tårnene på kikkertsiktet betjenes ved hjelp av klikkinnstillingene. Hvert klikk endrer treffpunktet.

Justeringsområdet beskriver området der du kan korrigere støtpunktet ved å justere trådkorset uten å flytte enheten. Justeringsområdet er spesifisert i forhold til både høyde- og vindjusteringen.

Vi måler justeringsområdet i meter per 100 meter (m/100m) eller tommer per 100 yards (in/100yd). Andre produsenter velger å spesifisere dette i MRAD (milliradianer) eller MOA (minutes of angle).

Swarovski DS 5-25x52 P SR 4-AI GEN 2

Art.nr: 149134
kr 49 900,00
Konsentrer deg om de grunnleggende aspektene, bare trykk på en knapp for å vise det nøyaktige siktepunktet sammen med alle viktige data, tydelig og i sanntid.
10910
149134
9006325088465

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte