• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

De fleste tenker på DeltaPoint® Pro som et sikte for pistoler, men det fungerer like bra på en AR-plattform som det gjør på en håndvåpen. Denne DeltaPoint Pro Dovetail Mount er designet for å passe til en HK, og med flere DP-Pro® monteringssystemer tilgjengelige, vil du sikkert finne det riktige for ditt oppsett. DP-Pro AR-monteringen plasserer rødpriktsiktet i akkurat riktig høyde uten å legge til mye vekt eller bulk. DP-Pro Iron Sight samfester med rødprikten for fortsatt funksjonalitet i tilfelle batterifeil. DP-Pro monteringsadapteren kan brukes på hvilken som helst Picatinny, Weaver eller konsollskinne eller -base som ikke krever en hevning, mens DP-Pro hevningen kan brukes på flattopp AR-rifler med Picatinny-skinner. Til slutt gir DeltaPoint Pro 45-graders AR-monteringen deg muligheten til å montere en DP-Pro på hvilken som helst Picatinny-skinne for maksimal allsidighet og ekstremt raske overganger mellom ditt forstørrede sikte og din rødpriksikte. Den gir også et andre siktepunkt med bredt synsfelt.

Ingenting er viktigere enn forbindelsen mellom kikkertsiktet og skytevåpenet ditt. Derfor er Leupold sine monteringer like robuste og pålitelige som Leupold-optikken de sikrer. Og med et stort utvalg monteringssystemer å velge mellom, er du sikker på å finne den perfekte matchen for skytevåpenet ditt og din skytestil. Laget i USA og garantert å tåle et helt liv med bruk, vil Leupold-monteringer aldri svikte deg.

Leupold DeltaPoint Pro Dovetail Mount, HK Matte

Art.nr: 134047
kr 600,00
De fleste tenker på DeltaPoint® Pro som et sikte for pistoler, men det fungerer like bra på en AR-plattform som det gjør på en håndvåpen. Denne DeltaPoint Pro Dovetail Mount er designet for å passe til en HK, og med flere DP-Pro® monteringssystemer tilgjengelige, vil du sikkert finne det riktige for ditt oppsett.
16239
134047
30317011192

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte