• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Det er ikke så mange «tradisjonelle» våpenprodusenter igjen i verden, men Krieghoff er definitivt en av dem. Gjennom årrekker har de utviklet og produsert noen av verdens flotteste våpen. Det hele startet tilbake i 1886 hvor den første Krieghoffen ble bygget. Fokuset har siden dag en vært å bygge/ produsere noen av verdens vakreste og funksjonelle jaktvåpen.

Krieghoff Trumpf er et resultat av innovasjoner gjennom en årrekke. Den er bygget på klassisk vis med klassiske metoder. Krieghoff produserer rett og slett våpenkunst- noe som gir deg et helt unikt våpen med detaljer og egenskaper du ikke finner igjen andre steder. Trumpf viser hele repertoaret til det eldgamle håndverket våpenproduksjon er. Hele prosessen og produksjonen gjøres for hånd og du får perfekt tilpassede stokker, gravyrer og mye, mye mer! Her er det et enormt mange muligheter og skulle du ha spesielle ønsker for din neste Kriegoff lar det seg mest sannsynlig løse!

Krieghoff Trumpf er får du med to hagleløp+ et rifleløp eller som dobbeltrifle og et hagleløp. Du kan selvsagt velge mellom flere kaliber og løpslengder.

Valgene er mange om du skulle ønske å lage din egen Trumf med ditt eget uttrykk. Ønsker du mer informasjon rundt dette må er du selvsagt velkommen til en av våre butikker som har ansatte med høy kompetanse og lang erfaringen med Krieghoff. Du kan også lese mer om Krieghoff Trumf og valgmuligheten her: Les mer om Trumpf

Krieghoff Trumpf

Art.nr: 157809
kr 149 000,00
Krieghoff drilling i ypperste verdensklasse! Trumpf er produsert for hånd og har alt du kan drømme om og litt til!
14653
157809

Fjernlager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte