Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Jaktgensere

  Jaktgenser

  En jaktgenser er et viktig element i utstyret til enhver jeger. De gir ikke bare beskyttelse mot vær og kulde, men har også en god kamuflerende effekt i naturen. Det finnes mange forskjellige typer jaktgensere på markedet, men det er viktig å velge en som passer til dine behov og den aktiviteten du skal drive.

  En god jaktgenser bør ha en god varmeevne, slik at du kan holde deg tørr og varm når du er ute på jakt. Det er også viktig at den er komfortabel å ha på seg, og at den har god bevegelsesfrihet.

  Når du skal velge jaktgenser bør du også tenke på hvilke type jakt du skal drive. Skal du for eksempel jakte i fjellet, kan det være lurt å velge en genser med god isolasjonsevne og luftig design, slik at du kan holde deg varm uten å svette for mye. Skal du derimot jakte i flatere terreng, kan en mer vindtett genser være tilstrekkelig.

  Vi har et utvalg av jaktgensere fra merker som Blaser, Härkila og Seeland for å nevne noen. Dette er merker som har lang fartstid i å lage tur- og jaktutstyr som holder deg varm gjennom flere jaktsesonger. Vi håper du finner din nye jaktgenser hos oss.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Aclima Hotwool Light Jacket (230 GR) OliveNight

  kr 1 099,00 kr 824,25
  Aclima HotWool er laget i ullfrotté som er en blanding av 65% merinoull (i løkkene mot huden), 15 % Polyamid og 20% Polyester. Blandingen av disse fibrene gjør plaggene tykkere og mer slitesterke enn rene ullplagg.

  Bergans V2 Myrull Outdoor Jacket Dark Green Mud

  kr 2 399,00
  Varm og god jakke til jakt og friluftsbruk!

  Blaser Drain Halfzip higland green Herre

  kr 1 799,00
  Hurtigtørkende og fukttransporterende mellomgenser som fint kan brukes over undertøy og under jakke.

  Blaser Flash Midlayer Jacket dark olive Herre

  kr 2 299,00
  Midlayer jakke som er designet for høy aktivitet i fra milde til kalde forhold. Under milde forhold kan denne jakken fint brukes som en ytterjakke, mens om temperaturen synker kan denne brukes som en mellomjakke under en skalljakke.

  Blaser Men's Fleece Hoodie Robin

  kr 1 499,00
  Fleecegenser fra Blaser. som holder deg god og varm hele året!

  Härkila Annaboda 2.0 HSP Knit Pullover Demitasse Brown

  kr 3 499,00
  Annaboda-genseren har helt siden vi lanserte den, vært en storfavoritt blant jegere. Det er ikke uten grunn: Annaboda-genseren er ikke bare strikket av 100 % god og varm kvalitetsull, den har også en vindtett HSP®-membran. Etter innspill fra mange jegere har vi nå også forbedret genserens passform og strikk, slik at den holder fasongen selv etter flere års bruk.

  Härkila Metso Full Zip Shadow Brown

  kr 2 499,00
  Metso full zip er en stilren jakke i TeckWool-ullblanding, som i tillegg til å være varm også er relativt slitesterk, elastisk og har svært god pusteevne. Den er dermed like selvskreven som ytterplagg tidlig om høsten som brukt som et varmt mellomlag senere i sesongen. Jakken har glidelås hele veien ned og en skjult radiolomme på venstre side av brystet.

  Härkila Metso Full Zip Willow Green

  kr 2 499,00
  Metso full zip er en stilren jakke i TeckWool-ullblanding, som i tillegg til å være varm også er relativt slitesterk, elastisk og har svært god pusteevne. Den er dermed like selvskreven som ytterplagg tidlig om høsten som brukt som et varmt mellomlag senere i sesongen. Jakken har glidelås hele veien ned og en skjult radiolomme på venstre side av brystet.

  Härkila Moose Hunter 2.0 Fleece Jakke M.O Red

  kr 2 499,00
  Moose Hunter 2.0-fleecejakken er en pustende og slitesterk fleecejakke med en kombinasjon av Mossy Oak® Break-Up Country®- og Mossy Oak® Red-kamuflasje. I likhet med resten av Moose Hunter 2.0-serien er fleecejakken utviklet spesielt med tanke på nordisk storviltjakt, men den egner seg til skogsjakt overalt på den nordlige halvkule.

  Seeland Benjamin Fleece Pine Green

  kr 449,00
  Benjamin-fleecegenseren er svært lett, men samtidig varm og deilig myk, og egner seg godt som mellomlag på småkalde dager. Siden fleecegenseren er så lett og forholdsvis tynn, er den veldig praktisk å pakke sammen og ta med på turen. Fleecegenseren har høy krage, to forlommer med glidelås og elastiske mansjetter som sitter godt rundt håndleddene.

  Seeland Climate quilt jakke Clay brown

  kr 949,00
  Climate Quilt er praktisk som mellomlag om vinteren og som overgangsjakke i perioder med omskiftelig vær. Det er en lettvektsjakke som isolerer meget godt og har en aktiv passform.

  Jaktgensere

  Filtrer etter:

  Clear All