Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Jaktradio og tilbehør

  banner

  Jaktradio

  En jaktradio er gull verdt for alle jegere! Med en jaktradio kan du enkelt holde kontakt med resten av jaktlaget ditt. I tillegg gir det deg bedre oversikt over andre jegere i området. En god jaktradio vil rett og slett gjøre alt lettere og mer oversiktlig!

  Rekkevidden varierer fra et par kilometer til flere mil, avhengig av for eksempel kvaliteten på radiosambandet, lengden på antennen og hvordan terrenget ser ut. Apparatene er normalt sett laget for å fungere innenfor et visst frekvensområde.

  Hvordan velge riktig jaktradio

  Når du skal kjøpe jaktradio, må du først vite hva du skal bruke den til. Det er tross alt unødvendig å betale for kvalitet og funksjoner som man ikke trenger! Batterikapasitet er selvfølgelig veldig viktig. I tillegg må du også vurdere vekt og størrelse, siden de minste modellene har mindre gods å jorde i, noe som kan gå ut over sende- og mottakeregenskaper. Avhengig av hvilken jaktradio du velger, kan
  du få med for eksempel hurtigtaster, støykansellering, SMS-funksjon og rekkeviddetester som gir deg enda større forutsetninger for å lykkes under jakten!

  Det er også en fordel om apparatet er robust og tåler en støyt. Det må også kunne brukes i ruskevær. De forskjellige produsentene har laget flere fiffige funksjoner til sine modeller, som for eksempel Scrambler (som krypterer samtalen mellom deg og de du snakker med) og SmartAlarm, et sikkerhetssignal du kan aktivere for å tilkalle hjelp hvis det skulle skje et uhell når du er alene.

  Apparatets IP-klassifisering forteller deg hvor mye støt og fuktighet det tåler. Noen jaktradioer er merket Mil-Std. Enkelt forklart forteller dette deg hva apparatet tåler når det gjelder slag, støt, vibrasjoner, temperaturer, lufttrykk, sand og skitt.

  Stort utvalg av de beste jaktradioene på markedet

  Vi tilbyr gode jaktradioer fra topp produsenter som IcomBrecom og Lafayette! I tillegg har vi også tilbehør som antenner, ladekabler, headset og batteripakker.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Blackmoose A17 SE Radio

  kr 3 490,00
  Liten, kompakt og kraftfull jaktradio. Black Moose A17 gir deg lang rekkevidde, klar lydgjengivelse og effektiv jakt. A17 oppfyller kravene RED-direktiv samt IP 67 test og Mil810 test.

  Icom CP-23L 12V Ladekabel

  kr 213,00
  Ladekabel til Icom jaktradio.Ladekabel for deg som har behov for å lade din Icom jakt og/eller sikringsradio fra 12 V anlegg i bil / hytte o.l.

  Icom ProEquip Antenne Icom Lang

  kr 259,00 kr 399,00
  Lang skogsantenne til Icom. Leveres i sort eller orange.

  Icom ProEquip Pro-U610LS/La Multikit

  kr 549,00 kr 599,00
  PRO U610LS/LA - vanntett miniheadset til Icom jaktradio.Vanntett miniheadset med ørehøytaler og mikrofon

  Icom Prohunt Basic Digital Jaktpakke

  kr 2 995,00 kr 3 495,00
  Håndterer både analog og digital kommunikasjon og kan kommunisere på 141MHz. Radioen har økt rekkevidden i digital modus sammenlignet med analog modus. Kvantumsrabatt ved kjøp av 5+
  banner