Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Jaktsekker

  Jaktsekker

  En jaktsekk er en viktig del av utstyret for enhver jeger. Jaktsekken gir en praktisk og sikker måte å bære med seg utstyr, ammunisjon og bytte når man er ute på jakt. Vi har et stort utvalg av jaktsekker hos oss, men det er viktig at du finner en som passer dine behov.

  En god jaktsekk bør være lett og komfortabel å bære. Samtidig som den er robust og holdbar, har den gjerne flere lommer, slik at det er plass til alt utstyret du trenger å ha med deg når du skal på jakt. Mange jaktsekker har også funksjoner som regntrekk og reflekser, som kan være nyttige i ulike situasjoner.

  Vi har et godt utvalg av jaktsekker hos oss, når du skal velge bør du tenke på hvilke type jakt du skal drive. Skal du for eksempel jakte i fjellet, kan det være lurt å velge en sekk med god ryggstøtte og justerbare skulderstropper, slik at du kan bære tungt utstyr på en komfortabel måte. Skal du derimot jakte i flatere terreng, kan en mindre og mer smidig sekk være tilstrekkelig.

  Uansett hva du leter etter håper vi du finner det hos oss, vi har jaktsekker fra anerkjente produsenter, som setter sin lit til godt rykte og god kvalitet. På den måten kan du være sikker på å ha utstyr som holder, uansett hva slags utfordringer du møter på jakt.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Abu Garcia Stolsekk Barn

  kr 499,00
  Stilig stolsekk for barn opp til 6 år. Barnesekk med plass til niste og thermos. Prefekt til tur og isfiske!

  Abu Garcia Stolsekk Junior

  kr 699,00 kr 399,00
  Romslig med ett stort hovedrom, to sidelommer og en lommer foran, som er lett å komme til. Perfekt til fiske-, jakt- eller kortere turer. Passer for barn mellom 5-12 år

  Bergans Budor Chair Pack Green Mud 35

  kr 2 300,00 kr 1 699,00
  Budor Chair Pack er en komplett stolsekk spesielt designet for jakt og andre utendørsaktiviteter der man trenger en komfortabel sitteplass, som isfiske og fotografering.

  Bergans Budor Green Mud 35

  kr 2 200,00
  En funksjonell og kompakt jaktkamerat! Budor 35 er en komplett, lett sekk designet for småvilt- og drivjakt. Polyestermaterialet, som er helt lydløst og mykt, gir sekken en unik følelse.

  Bergans Budor Hip Pack Green Mud 11

  kr 1 299,00
  Hvorfor bære på mer enn du må? Budor Hip Pack er en liten og svært praktisk hoftesekk med nok av plass til kortere jaktturer. Polyestermaterialet, som er helt lydløst og mykt, gir sekken en unik følelse.

  Bergans Budor V2 45 Green mud 45

  kr 2 500,00
  Budor V2 45 er en funksjonell jaktsekk spesialdesignet for drivjakt. Polyestermaterialet, som er helt lydløst og mykt gir sekken en unik følelse

  Fauna Bjørnen EVO 40

  kr 2 899,00
  Fauna Bjørnen er stolsekkenes "Rolls-Royce". Forgjengeren kom alltid godt ut i test og senest fikk den nye EVO utgaven 9/10 i bladet Villmarksliv.

  Fauna F20R Riflesekk 20 L

  kr 2 499,00
  Fauna F 20 R er en helt ny sekk laget for jakt med rifle. Ryggsekken har et nyutviklet bæresystem som sørger for at våpenet bæres trygt og bekvemt i mange timer. Våpenet står stabilt i sekken og kan tas frem og settes tilbake uten å ta sekken av ryggen. Hoftebeltet er meget stabilt og sørger for god vektoverføring til hoftene.

  Fauna F30 Slim Vråken Evo

  kr 1 699,00

  Fauna F40 RIPA

  kr 1 999,00
  Fauna F40 Ripa er utviklet spesielt for rype- og småviltjakt, og har et bæresystem laget med tanke på hurtig avfyring av hagleskudd.

  Fauna Älgen EVO 35

  kr 2 499,00
  Testvinneren Fauna Älgen har i mange år vært en av favorittene i Norge, på grunn av en litt lavere sittehøyde. En stolsekk du kan stole på!

  Jaktsekker

  Filtrer etter:

  Clear All