Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Jaktstøvler

  Jaktstøvler

  Vi har utvalget av gode jaktstøvler som holder deg tørr og komfortabel hele dagen, uansett terreng og vær. Gode jaktstøvler skal sørge for god balanse, beskyttelse og sikkerhet. Våre jaktsko kommer med høyt og stivt skaft som beskytter deg mot ujevnheter i landskapet og sikrer god balanse og stabilitet også når du har tung bærevekt. Jaktstøvler er allsidige og kan også brukes som tursko generelt.

  Vi har jaktsko som er kjente for sin robusthet og kvalitet, fra kvalitetsmerkene Alfa, Viking, Crispi og flere. På hver enkelt produktside finner du mer informasjon om materialer, vedlikeholdsråd og produktvideoer. Er du likevel usikker på hvilken type sko eller modell som passer best til ditt bruk? Ta gjerne kontakt med oss for kjøpshjelp og råd og tips. Vi er eksperter på jakt og villmarksliv og deler gjerne vår kunnskap og erfaring med deg.

  Hos oss kjøper du alltid trygt. Dersom størrelsen eller varianten er feil og du ønsker å bytte sender vi deg en returlapp.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Alfa Bever Perform GTX Wide Black

  kr 3 999,00
  Allround hiking- og jaktstøvel. JEGER #4 - 2016: “Solid og komfortabel. Ypperlig for brede føtter.”

  ALFA JERPE A/P/S GTX M BOA

  kr 5 999,00
  Nyhet fra Alfa! Ultralett Alfa Jerpe er en støvel med BOA snøring for enkel og presis tilpasning! Vedlikeholdsfri sko som har god komfort på foten hele dagen!

  ALFA JERPE A/P/S GTX W M/BOA

  kr 5 999,00
  Nyhet fra Alfa! Ultralett Alfa Jerpe er en støvel med BOA snøring for enkel og presis tilpasning! Vedlikeholdsfri sko som har god komfort på foten hele dagen!

  Alfa MILITÆR M/77 BLACK

  kr 2 799,00

  Alfa Rype APS GTX Black

  kr 4 999,00
  Lett og vedlikeholdsfri støvel med stabilitet for tung oppakning og bratte bakker.

  Crispi Hunter EVO Sort/Orange

  kr 5 499,00
  Crispi Hunter er Crispi's toppmodell innen jaktstøvler, en gjennomført og avansert, høyskaftet jaktmodell for en ekte jeger. I denne modellen benyttes kun de beste og mest avanserte materialer som er mulig å bruke.

  Crispi Kongsvoll Evo Sort/Orange

  kr 5 499,00
  Kongsvoll er en lett og robust jaktstøvel fra Crispi. Det er en støvel som tåler de fleste utfordringer og som gir god stabilitet også når du bærer på tung oppakning.

  Crispi Titan Jaktstøvel GTX NW

  kr 4 499,00 kr 3 199,00
  Ny og forbedret Crispi Titan! Crispi har skapt en ultralett fjellsko/ jaktsko med kjent Crispi komfort. Dette er en meget lett jaktstøvel med god stabilitet til aktive jakt-, og fjellturer!

  Härkila Mountain Hunter GTX Jaktstøvler Shadow Brown

  kr 3 799,00
  Mountain Hunter GTX-støvlene er et par forholdsvis fleksible støvler med høyt skaft som egner seg godt til bruk i jevnt til noe ulendt terreng. Støvlene har en 100 % vanntett GORE-TEX-membran.

  Jaktstøvler

  Filtrer etter:

  Clear All