Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Kjøttkverner

  Kjøttkverner

  Kjøttkvern når du kommer hjem fra jakta

  Å ha en skikkelig kjøttkvern i jaktlaget kan være en god idé. Å produsere sin egen kjøttdeig, farse eller pølser av selvskutt kjøtt er drømmen for mange, og kanskje en nødvendighet for å ta vare på kjøttet. Ved å benytte en kjøttkvern kan man få brukt de mindre møre delene av dyret, for eksempel fileter. Mange jaktlag deler på en god kjøttkvern som er beregnet for storproduksjon. På denne måten slipper alle å ha en kvern som tar opp plass i kjøkkenskapene, og mange investerer i en kjøttkvern og forskjellige kjøttkverndeler, for eksempel rustfrie hullplater.

  Variert mat med ulike hullplater

  Vi fører mange forskjellige hullplater i rustfritt stål som gjør at du kan produsere kvernet kjøtt i mange forskjellige grovhetstyper. Med en kvern og hullplate av høy kvalitet som er dimensjonert for å takle storproduksjon, unngår du å stå med en ødelagt kvern og masse kjøtt som venter på å bli behandlet. I tillegg kan du selv behandle kjøttet mens det er helt ferskt, og pakke det klart for fryseren. Skal du produsere pølser eller kjøttboller, kan du kjøre alle ingrediensene gjennom kvernen. En stor fordel er at du har full oversikt over hva maten inneholder, og du kan trygt spise det du har laget. En vakuumeringsmaskin kan komme godt med når kjøttet skal pakkes.

  Stort utvalg av kjøttkverner for jaktlag

  Kjøttkvern 22 Elegant er en elektrisk kjøttkvern som anbefales til jaktlag som trenger en maskin med stor kapasitet. Maskinen kommer fra den italienske produsenten TRE SPADE som er et svært anerkjent firma innen sin bransje. De har produsert kjøttkverner siden 1894. Ifølge produsenten har maskinen en kapasitet på hele 250 kg kjøtt i timen. Våre kjøttkverner er tingen når kun det beste er bra nok.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Kjøttkvern 12 Elegant Pluss kjøttkvern #100018

  kr 3 890,00
  Vi leverer nå kjøttkverner fra den italienske produsenten TRE SPADE. Dette firmaet har produsert kjøttkverner siden 1894 og er et svært anerkjent firma innen sin bransje.

  Kjøttkvern 22 Elegant #100017

  kr 5 550,00
  Dette er en kraftig maskin. Den anbefales til jaktlag og andre som har behov for en maskin med stor kapasitet. Produsenten oppgir en kapasitet på hele 250 kg kjøtt i timen.

  Kjøttkvern 22 Inox #100015

  kr 10 590,00
  Dette er den kraftigste maskinen vår med 1,5 HK og størst kapasitet. Den har alle vitale deler produsert i rustfritt stål. Denne anbefales spesielt til jaktlag, store husholdninger og andre som har større mengder kjøtt som skal kvernes. Kapasiteten til denne oppgis til 250 kg kjøtt i timen.

  Kjøttkverner

  Filtrer etter:

  Clear All