Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Klær og Fottøy

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Aclima Designwool Marius Mockneck Woman Nordmarka

  kr 1 099,00
  Tynn ullgenser med middels høy hals og glidelås i det kjente Mariusmønstert. Mariusgenseren har rund hals og er i 230 grams Merinoull.

  Aclima Designwool Marius Mockneck Woman Norefjell

  kr 1 099,00
  Tynn ullgenser med middels høy hals og glidelås i det kjente Mariusmønstert. Mariusgenseren har rund hals og er i 230 grams Merinoull. Lekkert ullundertøy som også fint kan brukes som en tynn genser til hverdags.

  Aclima DoubleWool Jacket Jet Black/Skydiver/Periscope

  kr 1 599,00
  Aclima DoubleWool har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.

  Aclima DoubleWool Jacket Woman Peacoat Tornado/Calypso Coral

  kr 1 699,00
  En deilig varm ulljakke til dame. Aclima DoubleWool har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.

  Aclima DoubleWool Longs Man Jet Black Tornado/Brilliant Blue

  kr 949,00
  Aclima Doublewool Longs er en teknisk ull-longs til herre i behagelig merinoull. Dette er Aclimas varmeste undertøy, og vi er imponert over isolasjon- og fuktransporteringsegenskapene!

  Aclima DoubleWool Longs Woman Peacoat Tornado/Calypso Coral

  kr 949,00
  En deilig varm longs til dame. Aclima DoubleWool har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.

  Aclima DoubleWool Polo Shirt zip Woman Peacoat Tornado/Calypso Coral

  kr 1 299,00
  Aclima DoubleWool er laget for de som liker å oppholde seg ute, selv i ekstrem kulde.

  Aclima Fleecewool Joggers M Grey Melange

  kr 999,00
  FleeceWool Joggers har knyting i livet og to gode lommer. Den har ribbestrikket kant nederst på bena og brodert Aclima-logo på venstre sidelomme

  Aclima Fleecewool Joggers W Grey Melange

  kr 999,00
  FleeceWool Joggers har knyting i livet og to gode lommer. Den har ribbestrikket kant nederst på bena og brodert Aclima-logo på venstre sidelomme

  Aclima Hotwool BALACLAVA ONE-SIZE Black

  kr 279,00
  En varm og god balaklava. Aclima HotWool er laget i ullfrotté som er en blanding av 65% merinoull (i løkkene mot huden), 15 % Polyamid og 20% Polyester. Blandingen av disse fibrene gjør plaggene tykkere og mer slitesterke enn rene ullplagg.

  Aclima Hotwool Light Jacket (230 GR) OliveNight

  kr 799,00
  Aclima HotWool er laget i ullfrotté som er en blanding av 65% merinoull (i løkkene mot huden), 15 % Polyamid og 20% Polyester. Blandingen av disse fibrene gjør plaggene tykkere og mer slitesterke enn rene ullplagg.

  Aclima Lars Monsen Anárjohka Jkt Dame Jet Black/Poinciana/River Blue

  kr 2 099,00
  Jakka er veldig behagelig i bruk, og med Lars Monsens faste særtrekk: fire glidelåslommer, to på siden og to i brysthøyde, med hemper for feste av kompass, mobiltelefon, nøkler eller gps. Materiale: 53% Merino ull, 43% Polyamide, 4% Elastane
  banner

  Klær og Fottøy

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 15,00 Til: kr 7 699,00
  kr15 kr7699
  Produsenter