• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

WarmWool Mockneck er en langermet ulltrøye med en lav krage som holder deg varm i nakken og på halsen. Den har en smal passform med ribstrikkede felt i siden og egner seg godt som baselayer på kalde dager. Genseren har glidelås i halsen så du raskt blir kvitt overskuddsvarme, og kan lukke igjen når du blir kaldere. WarmWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt.

WarmWool er Aclima sin mest solgte serie laget i 100 % myk Merinoull. Dette er ullundertøy for deg som liker å være utendørs når gradestokken kryper under null. Plaggene isolerer veldig godt og holder deg varm selv om du blir våt. De egner seg godt til aktiviteter som alpint, langrenn, friluftsliv, padling og klatring. Flate sømmer og sidepaneler med ribbestrikk gir god komfort og bevegelse. WarmWool serien sitter tett på kroppen og har smarte detaljer som tommelgrep, glidelås i halsen og gensere med balaklava hette. WarmWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt, det er mykt og godt å ha innerst mot huden. WarmWool egner seg som baselayer eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.

Aclima Warmwool Mock Neck Man Marengo/Jet Black

Art.nr: 100206
kr 999,00
Behagelig genser i ull som holder deg god og varm selv om genseren skulle bli våt. Genseren er i ull som har naturlige egenskaper som transporterer bort fuktighet fra deg og er fin både til bruk sommer som vinter.
9912
100206

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte