Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Luftgevær

Et fint våpen både til trening og konkurranse

Et luftgevær kan være en fin inngang til å lære de unge å håndtere våpen på en sikker måte eller lære seg å treffe blink. Mange unge starter sin skytekarriere med luftgevær, og de driver med luftgevær som sport og skytetrening. Det er fullt mulig å få tak i et billig og bra luftgevær som egner seg til å skyte på luftgeværblink med. Et luftgevær med kikkertsikte er ideelt for god presisjon, og kanskje kan det være en god idé å trene på å bruke dette også. Vær oppmerksom på at aldersgrense for luftgevær er 18 år. Du må altså være myndig for å eie, inneha eller erverve våpen. Dette gjelder også luftgevær.

Vi har stort utvalg av luftgevær og utstyr

Vi fører et stort utvalg av luftgevær og utstyr til både nybegynnere og erfarne skyttere. Er du på utkikk etter et kraftig luftgevær eller et med spesielt høy presisjon? Størrelse, kraft og utgangshastighet på luftgevær er noe av det som skiller de ulike typene fra hverandre. Du finner luftgevær i både rifle- og pistolutgave her hos oss, samt ulike typer kuler til de forskjellige kategoriene.

God kvalitet til konkurransedyktige priser

Gamo Black Bull er et tøft og kraftig luftgevær som minner om en ekte rifle, og det vil garantert gjøre suksess hos den yngre våpeninteresserte garden. Gamo Big Cat er et billig og bra luftgevær som gir svært god presisjon. Avhengig av hva du er ute etter, har vi altså et luftgevær som passer for ditt bruk. For at moroa skal bli komplett, fører vi alt tilbehør du trenger, som luftgeværkuler og blink til luftgevær i flere kategorier.

 

 

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Gamo C-15 Blowback 4,5mm

C-15 Blowback er en helt ny GAMO luftpistol. For å øke den autentiske følelsen, er denne semi-automatiske, CO2 drevne luftpistolen utstyrt med en tøff «Blowback bevegelse».
kr 1 599,00

Gamo Match 4,5mm

En relativt lett standard kule 0,49g God presisjon og flatt hode for presise hull i skiven
kr 85,00

Gamo P-25 CO2 4,5mm

Gamo P-25 er en kompakt CO2 drevet luftpistol med blowback mekanisme, som beveger sleiden bakover i rekylen. P-25 leveres med et 16 skudds magasin som lades med vanlige 4,5mm kuler.
kr 1 850,00

Gamo Pro Magnum 4,5mm

Tyngre kule som gir god gjennomtrengning og ekspansjon
kr 105,00

Gamo Pro Magnum 5,5mm

Tyngre kule som gir god gjennomtrengning og ekspansjon
kr 95,00

Gamo Rekylstopper

Rekylstopperen festes på skinnen til luftvåpenet - bak kikkertsiktet for å forhindre at kikkerten sklir bakover.
kr 195,00

GamoPT-85 CO2 4,5mm

Gamo PT-85 er en CO2 drevet luftpistol med blowback mekanisme, som beveger sleiden bakover i rekylen. PT-85 leveres med et 16 skudds magasin som lades med vanlige 4,5mm kuler.
kr 1 990,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side