Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Luftgevær og utstyr

  Luftgevær

  Et fint våpen både til trening og konkurranse

  Et luftgevær kan være en fin inngang til å lære de unge å håndtere våpen på en sikker måte eller lære seg å treffe blink. Mange unge starter sin skytekarriere med luftgevær, og de driver med luftgevær som sport og skytetrening. Det er fullt mulig å få tak i et billig og bra luftgevær som egner seg til å skyte på luftgeværblink med. Et luftgevær med kikkertsikte er ideelt for god presisjon, og kanskje kan det være en god idé å trene på å bruke dette også. Vær oppmerksom på at aldersgrense for luftgevær er 18 år. Du må altså være myndig for å eie, inneha eller erverve våpen. Dette gjelder også luftgevær.

  Vi har stort utvalg av luftgevær og utstyr

  Vi fører et stort utvalg av luftgevær og utstyr til både nybegynnere og erfarne skyttere. Er du på utkikk etter et kraftig luftgevær eller et med spesielt høy presisjon? Størrelse, kraft og utgangshastighet på luftgevær er noe av det som skiller de ulike typene fra hverandre. Du finner luftgevær i både rifle- og pistolutgave her hos oss, samt ulike typer kuler til de forskjellige kategoriene.

  God kvalitet til konkurransedyktige priser

  Gamo CFX er et tøft og kraftig luftgevær som minner om en ekte rifle, og det vil garantert gjøre suksess hos den yngre våpeninteresserte garden. Gamo Deltamax Force er et billig og bra luftgevær som gir svært god presisjon. Avhengig av hva du er ute etter, har vi altså et luftgevær som passer for ditt bruk. For at moroa skal bli komplett, fører vi alt tilbehør du trenger, som luftgeværkuler og blink til luftgevær i flere kategorier.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  EK Beetle Recurve 20lbs / 48,5"

  kr 949,00
  Recurvebie på 15-20lbs som passer perfekt til ungdom. Tre piler følger også med.

  Gamo Arrow PCP 4,5mm

  kr 4 350,00
  Gamo tilbyr en helt ny presis og lett konstruert flerskudds PCP luftrifle med den typiske kvaliteten og designen til produsenten. Gamo's Arrow tilbyr en rett trekkbolt-handling som gir en ergonomisk og ambidextrous omlastingsopplevelse for å garantere en rask og tilfredsstillende skyteprosess.

  Gamo G-Hammer 4,5mm 200 stk/boks

  kr 120,00
  Tung kule 1,0 gram

  Gamo Kulefanger 14X14

  kr 520,00

  Gamo Lethal 4,5mm 100 stk/boks

  kr 169,00
  Kommer med lettvekts polymer skjørt som gir pelleten høyere hastighet og et kobberplatet stålhode for maksimal penetrasjon.

  GAMO MAGASIN REPLAY 10 4,5MM

  kr 550,00
  Magasin til Gamo Replay 10 luftgeværserien. 10 skudds kapasitet i kaliber 4,5mm.

  Gamo Match 4,5mm

  kr 130,00
  En relativt lett standard kule 0,49g God presisjon og flatt hode for presise hull i skiven

  Gamo mont.ring 1" lav TS-250

  kr 399,00
  Gamo montasje i aluminium for kikkertsikter med 1'' (25,4mm) mellomrør. Passer til de fleste luftgevær og salongrifler med std. 11mm svalehalespor. Montasjens låseplate som fester montasjen til våpenet kan snus slik at den passer til svalehalespor fra 9,3 til 13 mm..

  Gamo mont.ring 1" med. TS-250

  kr 399,00
  Gamo montasje i aluminium for kikkertsikter med 1'' (25,4mm) mellomrør. Passer til de fleste luftgevær og salongrifler med std. 11mm svalehalespor. Montasjens låseplate som fester montasjen til våpenet kan snus slik at den passer til svalehalespor fra 9,3 til 13 mm..

  Gamo mont.ring 30MM med. TS-300

  kr 499,00
  Gamo montasje i aluminium for kikkertsikter med 30mm mellomrør. Passer til de fleste luftgevær og salongrifler med std. 11mm svalehalespor. Montasjens låseplate som fester montasjen til våpenet kan snus slik at den passer til svalehalespor fra 9,3 til 13 mm..

  Gamo optikk 1"" 3-9x40 WR m/mont. Plex

  kr 1 990,00
  3-9x40 Kikkert med påmontert montasjer for enkel montering til ditt luftgevær.

  Luftgevær og utstyr

  Filtrer etter:

  Clear All