Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Luftgevær og utstyr

  Luftgevær

  Et fint våpen både til trening og konkurranse

  Et luftgevær kan være en fin inngang til å lære de unge å håndtere våpen på en sikker måte eller lære seg å treffe blink. Mange unge starter sin skytekarriere med luftgevær, og de driver med luftgevær som sport og skytetrening. Det er fullt mulig å få tak i et billig og bra luftgevær som egner seg til å skyte på luftgeværblink med. Et luftgevær med kikkertsikte er ideelt for god presisjon, og kanskje kan det være en god idé å trene på å bruke dette også. Vær oppmerksom på at aldersgrense for luftgevær er 18 år. Du må altså være myndig for å eie, inneha eller erverve våpen. Dette gjelder også luftgevær.

  Vi har stort utvalg av luftgevær og utstyr

  Vi fører et stort utvalg av luftgevær og utstyr til både nybegynnere og erfarne skyttere. Er du på utkikk etter et kraftig luftgevær eller et med spesielt høy presisjon? Størrelse, kraft og utgangshastighet på luftgevær er noe av det som skiller de ulike typene fra hverandre. Du finner luftgevær i både rifle- og pistolutgave her hos oss, samt ulike typer kuler til de forskjellige kategoriene.

  God kvalitet til konkurransedyktige priser

  Gamo CFX er et tøft og kraftig luftgevær som minner om en ekte rifle, og det vil garantert gjøre suksess hos den yngre våpeninteresserte garden. Gamo Deltamax Force er et billig og bra luftgevær som gir svært god presisjon. Avhengig av hva du er ute etter, har vi altså et luftgevær som passer for ditt bruk. For at moroa skal bli komplett, fører vi alt tilbehør du trenger, som luftgeværkuler og blink til luftgevær i flere kategorier.

   

   

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Gamo "Rotte" selvanviser

  kr 470,00
  Selvanviser til luftgevær

  Gamo CFX (Syntetic stokk) 4,5mm

  kr 4 490,00
  CF-X har fastmontert pipe med lyddemper og egen ladearm under løpet. . Dette systemet gir bra presisjons i ett fullvoksent luftgevær.

  Gamo Co2 patron

  kr 17,00
  Pris pr Co2 patron.

  Gamo Match 4,5mm

  kr 100,00
  En relativt lett standard kule 0,49g God presisjon og flatt hode for presise hull i skiven

  Gamo mont.ring 30MM med. TS-300

  kr 370,00
  Gamo montasje i aluminium for kikkertsikter med 30mm mellomrør. Passer til de fleste luftgevær og salongrifler med std. 11mm svalehalespor. Montasjens låseplate som fester montasjen til våpenet kan snus slik at den passer til svalehalespor fra 9,3 til 13 mm..

  Gamo optikk 1"" 4-12x44 Adjust. Objective Mill.Dot

  kr 2 250,00
  Kikkert til lugevær med justerbar objektiv. Perfekt for å sikre at du alltid ser omgivelsene og trådkorset klart og tydelig uansett hvilken avstand.

  Gamo optikk 1"" 4x32 WR m/mont. Plex

  kr 975,00
  Med stort synsfelt og god klarhet har vi her et knall kikkertsikte til luftgevær! Kommer med montasjer for rask og enkel montering.

  Gamo P-25 CO2 4,5mm

  kr 1 999,00
  Gamo P-25 er en kompakt CO2 drevet luftpistol med blowback mekanisme, som beveger sleiden bakover i rekylen. P-25 leveres med et 16 skudds magasin som lades med vanlige 4,5mm kuler.

  Gamo Pro Magnum 4,5mm

  kr 120,00
  Tyngre kule som gir god gjennomtrengning og ekspansjon

  Gamo Pro Magnum 5,5mm

  kr 110,00
  Tyngre kule som gir god gjennomtrengning og ekspansjon
  banner

  Luftgevær og utstyr

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 17,00 Til: kr 4 490,00
  kr17 kr4490
  Produsenter