Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Luftgevær og utstyr

  Luftgevær

  Et fint våpen både til trening og konkurranse

  Et luftgevær kan være en fin inngang til å lære de unge å håndtere våpen på en sikker måte eller lære seg å treffe blink. Mange unge starter sin skytekarriere med luftgevær, og de driver med luftgevær som sport og skytetrening. Det er fullt mulig å få tak i et billig og bra luftgevær som egner seg til å skyte på luftgeværblink med. Et luftgevær med kikkertsikte er ideelt for god presisjon, og kanskje kan det være en god idé å trene på å bruke dette også. Vær oppmerksom på at aldersgrense for luftgevær er 18 år. Du må altså være myndig for å eie, inneha eller erverve våpen. Dette gjelder også luftgevær.

  Vi har stort utvalg av luftgevær og utstyr

  Vi fører et stort utvalg av luftgevær og utstyr til både nybegynnere og erfarne skyttere. Er du på utkikk etter et kraftig luftgevær eller et med spesielt høy presisjon? Størrelse, kraft og utgangshastighet på luftgevær er noe av det som skiller de ulike typene fra hverandre. Du finner luftgevær i både rifle- og pistolutgave her hos oss, samt ulike typer kuler til de forskjellige kategoriene.

  God kvalitet til konkurransedyktige priser

  Gamo CFX er et tøft og kraftig luftgevær som minner om en ekte rifle, og det vil garantert gjøre suksess hos den yngre våpeninteresserte garden. Gamo Deltamax Force er et billig og bra luftgevær som gir svært god presisjon. Avhengig av hva du er ute etter, har vi altså et luftgevær som passer for ditt bruk. For at moroa skal bli komplett, fører vi alt tilbehør du trenger, som luftgeværkuler og blink til luftgevær i flere kategorier.

   

   

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Gamo P-25 CO2 4,5mm

  kr 1 999,00
  Gamo P-25 er en kompakt CO2 drevet luftpistol med blowback mekanisme, som beveger sleiden bakover i rekylen. P-25 leveres med et 16 skudds magasin som lades med vanlige 4,5mm kuler.

  Gamo Pro Magnum 4,5mm

  kr 120,00
  Tyngre kule som gir god gjennomtrengning og ekspansjon

  Gamo Pro Magnum 5,5mm

  kr 110,00
  Tyngre kule som gir god gjennomtrengning og ekspansjon

  Gamo Rundkule 4,5mm

  kr 110,00

  Gamo Shadow IGT 4,5mm*

  kr 4 190,00
  Bestselgende luftgevær fra Gamo.

  Geco Diabolo 4,5Mm 0,45G 500pk

  kr 79,00
  Geco Luftgevær kule til trening. Geco leverer rimelige kvalitetspatroner for både jakt, trening og konkurranse. Geco produseres av kvalitetsleverandøren RWS.

  Kulefanger luft, Standard

  kr 665,00
  Kulefanger til luftgevær fra Gamo

  Rws Meister 4,5Mm Ø4,50 0,53G 500pk

  kr 79,00
  En av markedets beste luftgeværkuler til 4,5mm.

  Rws Premium Line Hypermatch 4,5 0,33G 250pk Dose

  kr 149,00
  Et blyfritt alternativ til luftgeværskyting.
  banner

  Luftgevær og utstyr

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 17,00 Til: kr 4 490,00
  kr17 kr4490
  Produsenter