Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Lukket snelle

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Abu Garcia Abumatic ABUM170N Syncro

  kr 999,00
  Har du noen fiskeår på nakken har du kanskje vært en stolt eier av den berømte Abumatic 170. Vi har modernisert og forsterket denne fantastiske klassikeren. Enkel og håndtere, men med mer kraft enn du kanskje tror.

  Daiwa GOLD CAST 80

  kr 795,00
  Goldcast er blant mange ansett for å være markedets beste lukkede snelle. Snellen er bygget rundt ett sterkt chassis av aluminium og den oscillerende spolen sørger for utmerket snørelegging.

  DAIWA Goldcast 100

  kr 795,00
  Goldcast er blant mange ansett for å være markedets beste lukkede snelle. Snellen er bygget rundt ett sterkt chassis av aluminium og den oscillerende spolen sørger for utmerket snørelegging.Dette medfører lengre kast og en jevnere brems, og er kun å se på ytterst få sneller på verdensmarkedet i dag! Om du bare elsker følelsen og enkelheten til en lukket snelle – da er Goldcast snellen for deg!

  Daiwa SILVERCAST 80

  kr 359,00
  A Daiwa classic; the easy-to-use Spincast we recommend as the first reel for a new fishing friend. Function and durability are ensured via a strong body and mechanism. Excellent value for money. Connect the Silvercast with any of its namesake rods.
  banner

  Lukket snelle

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 359,00 Til: kr 999,00
  kr359 kr999
  Produsenter