Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
    Filters
    Innstillinger
    Søk
    Produsent: Real Turmat

    REAL TURMAT Blåbær og Vaniljemusli

    kr 69,00
    Frokost-turmat - laktosefri müsli blanding med blåbær og vanilje. Søt. Gir deg pangstart på morgenen og god metthetsfølelse
    SKU: 149242
    Tilgjengelighet: På lager
    banner

    REAL TURMAT Blåbær og Vaniljemusli

    Frokost-turmat - laktosefri müsli blanding med blåbær og vanilje. Søt. Gir deg pangstart på morgenen og god metthetsfølelse. Kan tilberedes med kaldt eller varmt vann. Vegetar.

    Ingredienser

    Müsli (havregryn (73%), fullkornsflak (sammalt hvete, sirup, salt) (17%), sukker, blåbær (blåbær, sukker, solsikkeolje) (5%), eplebiter (eple, sukker) (5%), salt, vanillin) (71%), tørrmelk (laktosefri), sukker.

    Allergener

    gluten, melk.

    Vekt

    Netto: 112 g
    Brutto: 129 g
    Ferdig tilberedt: 330 g

    Holdbarhet

    Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

    Tilberedning

    Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett vann (2,2 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 3 minutter.

    *
    *
    *

    REAL TURMAT Blåbær og Vaniljemusli

    Frokost-turmat - laktosefri müsli blanding med blåbær og vanilje. Søt. Gir deg pangstart på morgenen og god metthetsfølelse. Kan tilberedes med kaldt eller varmt vann. Vegetar.

    Ingredienser

    Müsli (havregryn (73%), fullkornsflak (sammalt hvete, sirup, salt) (17%), sukker, blåbær (blåbær, sukker, solsikkeolje) (5%), eplebiter (eple, sukker) (5%), salt, vanillin) (71%), tørrmelk (laktosefri), sukker.

    Allergener

    gluten, melk.

    Vekt

    Netto: 112 g
    Brutto: 129 g
    Ferdig tilberedt: 330 g

    Holdbarhet

    Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

    Tilberedning

    Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett vann (2,2 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 3 minutter.

    banner