Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
    Filters
    Innstillinger
    Søk
    Produsent: Real Turmat

    REAL TURMAT Kyllingsuppe 370 gr

    kr 89,00
    En smakfull kyllingsuppe med smak av ingefær, hvitløk og store biter med kyllingkjøtt!
    SKU: 147268
    Tilgjengelighet: På lager

    REAL TURMAT Kyllingsuppe 370 gr

    En smakfull kyllingsuppe med smak av ingefær, hvitløk og store biter med kyllingkjøtt!

    Ingredienser

    Kylling (kylling (89%), salt, pepper, stabilisator (E450, E451)) (17%), kokosmelk, rapsolje, hvetemel, paprika (12%), løk, purreløk, soyasaus (soya, salt, eddik), limejuice, kyllingbuljong (aroma, maltodekstrin, kylling, gjærekstrakt, salt, løk, krydder), ingefær (1,4%), hvitløk (1%), krydder, karri (0,1%), persille (0,1%), antioksidant (askorbinsyre).

    Allergener

    Gluten, soya.

    Vekt

    Netto: 59 g
    Brutto: 76 g
    Ferdig tilberedt: 370 g

    Holdbarhet

    Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

    Tilberedning

    Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,1 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

    *
    *
    *

    REAL TURMAT Kyllingsuppe 370 gr

    En smakfull kyllingsuppe med smak av ingefær, hvitløk og store biter med kyllingkjøtt!

    Ingredienser

    Kylling (kylling (89%), salt, pepper, stabilisator (E450, E451)) (17%), kokosmelk, rapsolje, hvetemel, paprika (12%), løk, purreløk, soyasaus (soya, salt, eddik), limejuice, kyllingbuljong (aroma, maltodekstrin, kylling, gjærekstrakt, salt, løk, krydder), ingefær (1,4%), hvitløk (1%), krydder, karri (0,1%), persille (0,1%), antioksidant (askorbinsyre).

    Allergener

    Gluten, soya.

    Vekt

    Netto: 59 g
    Brutto: 76 g
    Ferdig tilberedt: 370 g

    Holdbarhet

    Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

    Tilberedning

    Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,1 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.