Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
    Filters
    Innstillinger
    Søk
    Produsent: ReviveX

    REAL TURMAT Laks Med Pasta Og Fløtesaus

    kr 99,00
    Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot. Dette er hele familiens fiskerett og da måltidet er basert på pasta har det allerede en fot innenfor hos de yngre.
    SKU: 166731
    Tilgjengelighet: På lager
    banner

    REAL TURMAT Laks Med Pasta Og Fløtesaus

    Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot. Dette er hele familiens fiskerett og da måltidet er basert på pasta har det allerede en fot innenfor hos de yngre.

    Ingredienser

    Pasta (durumhvete) (30%), laks (laks (92,6%), salt) (16%), gulrot (15%), løk, erter (8%), fløte (melk) (8%), hvetemel, rapsolje, maisstivelse, fiskebuljong (fisk, salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, grønnsaker, rapsolje, krydder), pepper, dill (0,04%), antioksidant (askorbinsyre).

    Allergener

    fisk, gluten, laktose, melk.

    Vekt

    Netto: 129 g
    Brutto: 146 g
    Ferdig tilberedt: 500 g

    Holdbarhet

    Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

    Tilberedning

    Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

    *
    *
    *

    REAL TURMAT Laks Med Pasta Og Fløtesaus

    Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot. Dette er hele familiens fiskerett og da måltidet er basert på pasta har det allerede en fot innenfor hos de yngre.

    Ingredienser

    Pasta (durumhvete) (30%), laks (laks (92,6%), salt) (16%), gulrot (15%), løk, erter (8%), fløte (melk) (8%), hvetemel, rapsolje, maisstivelse, fiskebuljong (fisk, salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, grønnsaker, rapsolje, krydder), pepper, dill (0,04%), antioksidant (askorbinsyre).

    Allergener

    fisk, gluten, laktose, melk.

    Vekt

    Netto: 129 g
    Brutto: 146 g
    Ferdig tilberedt: 500 g

    Holdbarhet

    Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

    Tilberedning

    Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

    banner