Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Redfield

Se som
Sorter etter
Vis per side

Redfield Rebel 10x42mm Binocular Black

Kikkerten har godt betjenelig fokuseringshjul, justerbare okular for med eller uten briller og også beskyttelse på okular og linser for å unngå regn, støv og smuss. En kikkert vi trygt kan anbefale.
kr 2 990,00

Redfield Revolution 2-7x33mm Matte 4-Plex

Er du på utkikk etter et rimelig og godt kikkertsikte til vanlig norsk storviltjakt så ta en titt på Redfield Revolution 2-7x33. Rette er et robust kikkertsikte som produseres av Leupold, har god optikk og er vantett. Kikkertsiktet er laget av rustfritt stål, har 1” mellomrør og klikkjustering ¼ MOA.
kr 3 499,00

Redfield Revolution 3-9x40mm Matte 4-Plex

Er du på utkikk etter et rimelig og godt kikkertsikte til vanlig norsk storviltjakt så ta en titt på Redfield Revolution 3-9x40. Rette er et robust kikkertsikte som produseres av Leupold, har god optikk og er vantett. Kikkertsiktet er laget av rustfritt stål, har 1” mellomrør og klikkjustering ¼ MOA.
kr 3 990,00

Redfield Revolution 3-9x50mm Matte 4-Plex

Redfield Revolution har gode linser og god lysgjennomgang for skyting i dårligere lys. Kikkertsiktet er meget robust og tåler kraftig rekyl. Et godt valg for deg som vil ha et rimelig men godt kikkertsikte.
kr 3 999,00
Se som
Sorter etter
Vis per side