Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Remington

  Remington

  Remington er kjent for de fleste som har beskjeftiget seg med skytevåpen, uansett om man er jaktentusiast eller liker å oppholde seg på skytebanen.

  Remington er en stor amerikansk produsent av rifler, hagler, pistoler og ammunisjon, og ble grunnlagt helt tilbake i 1816. Faktisk er firmaet det eldste firmaet i USA som fortsatt fremstiller dets opprinnelige produkt, og den eldste drevne fremstillingsvirksomheten i Nord-Amerika.

  Grunnleggeren het Eliphalet Remington, og han startet bedriften fordi han mente han kunne lage bedre våpen enn de som var mulig å få kjøpt på den tiden. Det var mange som lagde deres egne våpen den gangen, rett og slett fordi det som oftest var billigst. Likevel, uansett hvor dyktig du var til å bygge geværer, så var du fortsatt nødt til å kjøpe løpet fra en fabrikk.

  Eliphalets far jobbet heldigvis som smed, og han hadde derfor muligheten til å utvide forretningen sin til også å omfatte produksjon av rifleløp. Etter å ha observert og hentet nyttig viten fra andre produsenter og brukere av rifler, begynte han å produsere våpen som var akkurat slik som han ville ha dem. Etter det tok det ikke lang tid før Remington var verdenskjent.

  Så, med andre ord: Når du kjøper et Remington-produkt, så kjøper du et produkt fra en særdeles erfaren våpenprodusent.

  Mange forskjellige Remington-produkter

  Vi i Jakt & Friluft har mange typer våpen, og er stolte av å kunne tilby flere forskjellige produkter fra Remington. Her finner du alt fra håndvåpen og magasiner, til rifler, hagler og ammunisjon. Du finner mange forskjellige typer ammunisjon hos oss, men det er verdt å fremheve ammunisjonen fra Remington, da de er kjent for å være blant verdens aller beste. Det er kjennetegnet ved å kombinere de aller fineste komponentene med fantastisk innovasjon. Ingeniørene hos Remington kommer hele tiden nærmere målet om perfeksjon.

  Kontakt oss

  Hvis du skulle ha noen spørsmål om produktene våre, eller har en henvendelse om noe helt annet, så er du alltid velkommen til å besøke oss i en av butikkene våre på Gjøvik eller i Arendal. Du kan selvfølgelig også kontakte oss per telefon eller e-mail.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Brukt Remington Salong 22Lr (Brukt-291116)

  Remington mod 66 Nylon, halvauto kaliber 22lr med kikkert
  Siste Bud:kr 600,00
  5 bid(s) placed

  Brukt Remington Winmaster 870 12/70 2 Løpsett(Brukt-S669701V)

  Remington 870 Wingmaster med 2 løp, kaliber 12/70
  Siste Bud:kr 800,00
  4 bid(s) placed

  Remington 1911 R1 Enhanced Treaded 45 ACP

  kr 16 190,00
  The .45 ACP is loud and proud by nature but certain scenarios require a quieter approach. It ups the ante of the R1 Enhanced’s features with a threaded barrel to easily accept silencers. Also adds a tall two-dot rear sight for use with a silencer, and two 8-round magazines with bumper pads.

  Remington

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 0,00 Til: kr 26 390,00
  kr0 kr26390
  Produsenter