Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Ammunisjon til rifle

Hvis du skal ut i skog og mark for å jakte storvilt eller småvilt, og benytter rifle som våpen, trenger du også rifleammunisjon av høy kvalitet. Våre jaktkuler har ekstremt gode ballistiske egenskaper, de flyr presist og langt, og vi har alle aktuelle kaliber for både storviltjakt og småviltjakt. Kulene kan brukes som til trening og jaktammunisjon, og er anerkjent som den mest optimale rifleammunisjonen man kan få tak i! Husk i tillegg «Jaktvettreglene», som er utgitt av Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

Stor ekspansjon og høy restvekt

Vår ammunisjon til rifle er førstevalget for mange norske storviltjegere, på grunn av sin høye restvekt, sikre ekspansjon og høye presisjon. Solide gode jaktkuler med hel- og halvmantel til riflen, øker jegerens sjanser for en suksessfull jakt. For deg som liker å jakte mye og tenker økonomi, kan vi anbefale å kjøpe større pakker for å spare mer penger. Gjør deg klar for neste jaktsesong og kjøp inn ammunisjon med jevne, presise og solide jaktkuler til favorittriflen din!

Rifleammunisjon fra kjente merker

Vi ønsker å tilby våre kunder ammunisjon av førsteklasses kvalitet. Vi har derfor inngått samarbeid med anerkjente merkevareleverandører fra Norma og CCI. Norma befester sin posisjon en førsteklasses leverandør av rifleammunisjon med jaktkulenes optimale presisjon, sikre ekspansjon og høye restvekt. CCI har i mange år vært blant favorittpatronene i Norge, nettopp på grunn av sin overlegne kvalitet. Jaktkulene er populære på grunn av god jevnhet og presisjon samt lite klikk. Besøk vår nettbutikk i dag og gjør din bestilling i dag. Hos oss får du ypperlig service og gode leveringsbetingelser. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få en god jaktopplevelse!

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Federal American Eagle 308 Win

Partikjøp! Kassepris 6,90 pr skudd!
kr 6,90

Geco 8X57 Js Tm 12,0G Geco 20pk

Rimelig jakt og treningspatron til 8x57JS fra Geco
kr 17,40

Geco 9,3x62 Geco Sport 12.7g 50 Pk

Treningspatron fra Geco til 9,3x62
kr 25,90

Hornady Ammo 300 Win Mag 180 Gr Gmx Outfitter 20 Pk

Hornady Outfitter ammunisjon til 300 Win Mag. Nickel belagt hylse med GMX kule.
kr 32,90

Hornady Custom 358 Win 200 Gr Sp

Millions of successful hunts have proven the accuracy and deadly effect of the famous Hornady® InterLock,® SST,® InterBond® and GMX® bullets we load into Hornady® Custom™ rifle ammunition.
kr 24,79

Hornady Custom 9.3X62 286 Gr Sp Intl

Loaded with legendary Hornady® InterLock® bullets, and chambered in the most popular European calibers, Custom International™ is a tried-and-true collection of versatile, proven loads for the global hunter. Hard-hitting performance puts game down quickly, ensuring minimal tracking and clean, humane kills.
kr 21,89

Hornady Frontier Ammo 223 Rem 55 Gr Hollow Point Match™

223 ammunisjon med Hornady HP match kule. Kvantumsrabatt!
kr 4,69
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filtrer etter:

Clear All
Fra: kr 4,00 Til: kr 168,00
kr4 kr168