Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

RIFLEAMMUNISJON

Hvis du skal ut i skog og mark for å jakte storvilt eller småvilt, og benytter rifle som våpen, trenger du også rifleammunisjon av høy kvalitet. Vår jaktammunisjon har ulike ballistiske egenskaper avhengig av type og vi har alle aktuelle kaliber for både storviltjakt og småviltjakt. I tillegg til rifleammunisjon for jakt har vi også rifleammunisjon som kan brukes til trening. Vi fører det mange jegere anser som den mest optimale rifleammunisjonen man kan få tak i! Husk i tillegg «Jaktvettreglene», som er utgitt av Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

STOR EKSPANSJON OG HØY RESTVEKT

Vår ammunisjon til rifle er førstevalget for mange norske storviltjegere, på grunn av sin høye restvekt, sikre ekspansjon og høye presisjon. Jaktammunisjon i god kvalitet med både bly og homogene kuler øker jegerens sjanser for en suksessfull jakt. For deg som liker å jakte mye og tenker økonomi, kan vi anbefale å kjøpe større pakker for å spare mer penger. Gjør deg klar for neste jaktsesong og kjøp inn ammunisjon med jevne, presise og solide jaktkuler til favorittriflen din!

RIFLEAMMUNISJON FRA KJENTE MERKER

Vi ønsker å tilby våre kunder ammunisjon av førsteklasses kvalitet. Vi har derfor inngått samarbeid med anerkjente merkevareleverandører som for eksempel Barnes – med blyfri ammunisjon, Hornady og Remington. Barnes befester sin posisjon som en førsteklasses leverandør av rifleammunisjon med sin optimale presisjon, sikre ekspansjon og høye restvekt. Barnes har i mange år vært blant favorittpatronene i Norge, nettopp på grunn av sin overlegne kvalitet. Jaktkulene er populære på grunn av høy presisjon, samt lite klikk. Besøk vår nettbutikk i dag og gjør din bestilling nå. Hos oss får du ypperlig service og gode leveringsbetingelser. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få en god jaktopplevelse!

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Federal American Eagle 308 Win

Partikjøp! Kassepris 6,90 pr skudd!
kr 6,90

Geco 8X57 Js Tm 12,0G Geco 20pk

Rimelig jakt og treningspatron til 8x57JS fra Geco
kr 17,40

Geco 9,3x62 Geco Sport 12.7g 50 Pk

Treningspatron fra Geco til 9,3x62
kr 25,90

Hornady Ammo 300 Win Mag 180 Gr Gmx Outfitter 20 Pk

Hornady Outfitter ammunisjon til 300 Win Mag. Nickel belagt hylse med GMX kule.
kr 32,90

Hornady Frontier Ammo 223 Rem 55 Gr Hollow Point Match™

223 ammunisjon med Hornady HP match kule. Kvantumsrabatt!
kr 4,69

Hornady Full Boar 300 Blackout 110 Gr Gmx Fb

Full Boar® ammunition features hard-hitting GMX® and MonoFlex® bullets for deep penetration and maximum weight retention. These monolithic copper alloy bullets deliver 95+% weight retention and uniform, controlled expansion for unmatched terminal performance on the toughest game.
kr 15,90

Hornady Match Ammo 223 Rem 73 Gr Eld Match

Hornady Match Ammo 223 Rem 73 Gr Eld Match
kr 16,29
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filtrer etter:

Clear All
Fra: kr 4,00 Til: kr 180,00
kr4 kr180