Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Rifle ammo.

  RIFLEAMMUNISJON

  Hvis du skal ut i skog og mark for å jakte storvilt eller småvilt, og benytter rifle som våpen, trenger du også rifleammunisjon av høy kvalitet. Vår jaktammunisjon har ulike ballistiske egenskaper avhengig av type og vi har alle aktuelle kaliber for både storviltjakt og småviltjakt. I tillegg til rifleammunisjon for jakt har vi også rifleammunisjon som kan brukes til trening. Vi fører det mange jegere anser som den mest optimale rifleammunisjonen man kan få tak i! Husk i tillegg «Jaktvettreglene», som er utgitt av Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

  STOR EKSPANSJON OG HØY RESTVEKT

  Vår ammunisjon til rifle er førstevalget for mange norske storviltjegere, på grunn av sin høye restvekt, sikre ekspansjon og høye presisjon. Jaktammunisjon i god kvalitet med både bly og homogene kuler øker jegerens sjanser for en suksessfull jakt. For deg som liker å jakte mye og tenker økonomi, kan vi anbefale å kjøpe større pakker for å spare mer penger. Gjør deg klar for neste jaktsesong og kjøp inn ammunisjon med jevne, presise og solide jaktkuler til favorittriflen din!

  RIFLEAMMUNISJON FRA KJENTE MERKER

  Vi ønsker å tilby våre kunder ammunisjon av førsteklasses kvalitet. Vi har derfor inngått samarbeid med anerkjente merkevareleverandører som for eksempel Barnes – med blyfri ammunisjon, Hornady og Remington. Barnes befester sin posisjon som en førsteklasses leverandør av rifleammunisjon med sin optimale presisjon, sikre ekspansjon og høye restvekt. Barnes har i mange år vært blant favorittpatronene i Norge, nettopp på grunn av sin overlegne kvalitet. Jaktkulene er populære på grunn av høy presisjon, samt lite klikk. Besøk vår nettbutikk i dag og gjør din bestilling nå. Hos oss får du ypperlig service og gode leveringsbetingelser. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få en god jaktopplevelse!

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Geco 9,3x62 Geco Sport 12.7g 50 Pk

  kr 25,90
  Treningspatron fra Geco til 9,3x62

  Geco 9,3X62 Tm 16,5G Geco Plus 20pk

  kr 32,90
  Kule som passer ypperlig for trening og er mye brukt på drivjakt. Geco leverer rimelige kvalitetspatroner for både jakt, trening og konkurranse.

  Geco 9,3X74 R Tm 16,5G Geco 20pk

  kr 32,90
  Kule som passer ypperlig for trening og er mye brukt på drivjakt. Geco leverer rimelige kvalitetspatroner for både jakt, trening og konkurranse. Geco produseres av kvalitetsleverandøren RWS.

  Hornady American Whitetail 270 Win 140 Gr Interlock Aw

  kr 17,49
  Jaktammunisjon med Hornadys velkjente blyspiss med Interlock. Tradisjon og presisjon til rimelig pris!

  Hornady American Whitetail 30-06 Sprg 180 Gr Interlock Aw

  kr 17,48
  Jaktammunisjon med Hornadys velkjente blyspiss med Interlock. Tradisjon og presisjon til rimelig pris! 11,99 ved kjøp av 200+

  Hornady American Whitetail 308 Win 165 Gr Interlock Aw

  kr 17,48
  Jaktammunisjon med Hornadys velkjente blyspiss med Interlock. Tradisjon og presisjon til rimelig pris!

  Hornady American Whitetail 6,5 Creedmoor 129gr Interlock Aw

  kr 17,49
  Jaktammunisjon med Hornadys velkjente blyspiss med Interlock. Tradisjon og presisjon til rimelig pris!

  Hornady Ammo 270 Win 130 Gr Gmx Spf

  kr 29,39
  Increase your rifle's performance up to 200 fps without extra chamber pressure, recoil, muzzle blast, temperature sensitivity, fouling, or loss of accuracy.

  Hornady Ammo 300 Win Mag 180 Gr Gmx Outfitter 20 Pk

  kr 32,90
  Hornady Outfitter ammunisjon til 300 Win Mag. Nickel belagt hylse med GMX kule.
  banner

  Rifle ammo.

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 3,00 Til: kr 3 799,00
  kr3 kr3799
  Produsenter