Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Rifle ammo.

  RIFLEAMMUNISJON

  Hvis du skal ut i skog og mark for å jakte storvilt eller småvilt, og benytter rifle som våpen, trenger du også rifleammunisjon av høy kvalitet. Vår jaktammunisjon har ulike ballistiske egenskaper avhengig av type og vi har alle aktuelle kaliber for både storviltjakt og småviltjakt. I tillegg til rifleammunisjon for jakt har vi også rifleammunisjon som kan brukes til trening. Vi fører det mange jegere anser som den mest optimale rifleammunisjonen man kan få tak i! Husk i tillegg «Jaktvettreglene», som er utgitt av Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

  STOR EKSPANSJON OG HØY RESTVEKT

  Vår ammunisjon til rifle er førstevalget for mange norske storviltjegere, på grunn av sin høye restvekt, sikre ekspansjon og høye presisjon. Jaktammunisjon i god kvalitet med både bly og homogene kuler øker jegerens sjanser for en suksessfull jakt. For deg som liker å jakte mye og tenker økonomi, kan vi anbefale å kjøpe større pakker for å spare mer penger. Gjør deg klar for neste jaktsesong og kjøp inn ammunisjon med jevne, presise og solide jaktkuler til favorittriflen din!

  RIFLEAMMUNISJON FRA KJENTE MERKER

  Vi ønsker å tilby våre kunder ammunisjon av førsteklasses kvalitet. Vi har derfor inngått samarbeid med anerkjente merkevareleverandører som for eksempel Barnes – med blyfri ammunisjon, Hornady og Remington. Barnes befester sin posisjon som en førsteklasses leverandør av rifleammunisjon med sin optimale presisjon, sikre ekspansjon og høye restvekt. Barnes har i mange år vært blant favorittpatronene i Norge, nettopp på grunn av sin overlegne kvalitet. Jaktkulene er populære på grunn av høy presisjon, samt lite klikk. Besøk vår nettbutikk i dag og gjør din bestilling nå. Hos oss får du ypperlig service og gode leveringsbetingelser. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få en god jaktopplevelse!

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Hornady Ammo 30-06 Sprg 180 Gr Gmx Outfitter 20 Pk

  kr 27,19
  En patron for den ekstreme jeger som trenger at utstyret fungerer selv med hardfør behandling. Outfitter kommer med en nikkelplatet hylse for å motvirke korosjon på hylsen som kan oppleves med tradisjonelle messinghylser ved at de irrer.

  Hornady Ammo 5.56 Nato 75 Gr Interlock Hd Sbr Black

  kr 14,99
  Hornady Ammo 5.56 Nato 75 Gr Interlock Hd Sbr Black

  Hornady Ammo 6.5 Creedmoor 120 Gr Gmx Outfitter 20 Pk

  kr 26,19
  En patron for den ekstreme jeger som trenger at utstyret fungerer selv med hardfør behandling. Outfitter kommer med en nikkelplatet hylse for å motvirke korosjon på hylsen som kan oppleves med tradisjonelle messinghylser ved at de irrer.

  Hornady Ammo 6.5 Creedmoor 95 Gr V-Max Varmint Express 20 Pk

  kr 22,19
  En hardttreffende varmintkule, Perfekt for rask fragmenterende ekspansjon for felling av vilt

  Hornady Ammo 6.5X55 140 Gr Etx Intl 20 Pk

  kr 29,90
  Spesiallaget patron for det nordiske markedet! 140 gr Homogen kule til din 6,5x55! -20% Ved kjøp av kasse.

  Hornady Ammo 7.62X39 123 Gr Sst Black

  kr 17,89
  SST Black er en patron som er designet for å å være den patronen som skal fungere til alt. Prosjektilet er ekspanderende og laget for å lage dype og åpne sårkanaler, resulterende i høy dødelighet og store blødninger

  Hornady Custom 358 Win 200 Gr Sp

  kr 24,79
  Millions of successful hunts have proven the accuracy and deadly effect of the famous Hornady® InterLock,® SST,® InterBond® and GMX® bullets we load into Hornady® Custom™ rifle ammunition.

  Hornady Custom 6.5X55 160 Gr Rn Intl

  kr 19,39
  6,5x55 patron fra Hornady ladet med den vellkjente interlock blyspiss kulen. Tradisjon og presisjon til en rimelig pris!

  Hornady Custom 8X57 Js 195 Gr Sp Intl

  kr 19,39
  Hornady Custom 8X57 Js 195 Gr Sp Intl

  Hornady Dangerous Game 375 H&H 270 Gr Sp-Rp

  kr 50,90
  Hornady Dangerous Game 375 H&H 270 Gr Sp-Rp

  Hornady Dangerous Game 375 H&H 300 Gr Dgx Bonded

  kr 55,90
  Hornady® manufactures Dangerous Game™ Series ammunition with only the finest components, under strict quality control measures. Our classic bullet designs are tailored to meet the needs of the serious safari hunter.
  banner

  Rifle ammo.

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 3,00 Til: kr 3 799,00
  kr3 kr3799
  Produsenter