Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

RIFLEAMMUNISJON

Hvis du skal ut i skog og mark for å jakte storvilt eller småvilt, og benytter rifle som våpen, trenger du også rifleammunisjon av høy kvalitet. Vår jaktammunisjon har ulike ballistiske egenskaper avhengig av type og vi har alle aktuelle kaliber for både storviltjakt og småviltjakt. I tillegg til rifleammunisjon for jakt har vi også rifleammunisjon som kan brukes til trening. Vi fører det mange jegere anser som den mest optimale rifleammunisjonen man kan få tak i! Husk i tillegg «Jaktvettreglene», som er utgitt av Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

STOR EKSPANSJON OG HØY RESTVEKT

Vår ammunisjon til rifle er førstevalget for mange norske storviltjegere, på grunn av sin høye restvekt, sikre ekspansjon og høye presisjon. Jaktammunisjon i god kvalitet med både bly og homogene kuler øker jegerens sjanser for en suksessfull jakt. For deg som liker å jakte mye og tenker økonomi, kan vi anbefale å kjøpe større pakker for å spare mer penger. Gjør deg klar for neste jaktsesong og kjøp inn ammunisjon med jevne, presise og solide jaktkuler til favorittriflen din!

RIFLEAMMUNISJON FRA KJENTE MERKER

Vi ønsker å tilby våre kunder ammunisjon av førsteklasses kvalitet. Vi har derfor inngått samarbeid med anerkjente merkevareleverandører som for eksempel Barnes – med blyfri ammunisjon, Hornady og Remington. Barnes befester sin posisjon som en førsteklasses leverandør av rifleammunisjon med sin optimale presisjon, sikre ekspansjon og høye restvekt. Barnes har i mange år vært blant favorittpatronene i Norge, nettopp på grunn av sin overlegne kvalitet. Jaktkulene er populære på grunn av høy presisjon, samt lite klikk. Besøk vår nettbutikk i dag og gjør din bestilling nå. Hos oss får du ypperlig service og gode leveringsbetingelser. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få en god jaktopplevelse!

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Hornady American Whitetail 308 Win 165 Gr Interlock Aw

Jaktammunisjon med Hornadys velkjente blyspiss med Interlock. Tradisjon og presisjon til rimelig pris!
kr 12,24 kr 17,48

Hornady American Whitetail 6,5 Creedmoor 129gr Interlock Aw

Jaktammunisjon med Hornadys velkjente blyspiss med Interlock. Tradisjon og presisjon til rimelig pris!
kr 17,49

Hornady Ammo 270 Win 130 Gr Gmx Spf

Increase your rifle's performance up to 200 fps without extra chamber pressure, recoil, muzzle blast, temperature sensitivity, fouling, or loss of accuracy.
kr 29,39

Hornady Ammo 300 Blackout 190 Gr Sub-X™

Hornady Ammo 300 Blackout 190 Gr Sub-X™
kr 22,50

Hornady Ammo 300 Blackout 208 Gr A-Max Black

Hornady Ammo 300 Blackout 208 Gr A-Max Black
kr 16,99

Hornady Ammo 5.56 Nato 75 Gr Interlock Hd Sbr Black

Hornady Ammo 5.56 Nato 75 Gr Interlock Hd Sbr Black
kr 14,99

Hornady Custom 6.5X55 160 Gr Rn Intl

6,5x55 patron fra Hornady ladet med den vellkjente interlock blyspiss kulen. Tradisjon og presisjon til en rimelig pris!
kr 19,39

Hornady Dangerous Game 375 H&H 270 Gr Sp-Rp

Hornady Dangerous Game 375 H&H 270 Gr Sp-Rp
kr 50,90

Hornady Dangerous Game 375 H&H 300 Gr Dgx Bonded

Hornady® manufactures Dangerous Game™ Series ammunition with only the finest components, under strict quality control measures. Our classic bullet designs are tailored to meet the needs of the serious safari hunter.
kr 55,90
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filtrer etter:

Clear All
Fra: kr 4,00 Til: kr 180,00
kr4 kr180